• Alylly­ra
    Äldre 10 Nov 11:41
    10177 visningar
    19 svar
    19
    10177

    Jag har ingen brudtärna

    Jag tycker inte att det ser "illa" ut att inte ha någon brudtärna. Det är helt upp till er som brudpar att välja, nu skulle kunna ha tio marskalkar och noll brudtärnor, eller tvärtom. Du kan också ha en marskalk om du vill, och din fästman kan ha en tärna, det finns inga regler gällande detta

    Fundera på vad du "vill ha ut" av brudtärnan, om du ska ha en. Jag hade inga tärnor, men mina bästa vänner var med och hjälpte mig göra mig i ordning på morgonen innan vigseln. De hade alltså inget officiellt ansvar för någonting, utan fick vara med på de roliga grejerna helt enkelt. Jag var väldigt nöjd med den lösningen!

    Om det dröjer ett tag innan bröllopet så behöver du inte stressa fram beslutet nu. Du kanske växer dig närmare med din kusin eller din syster under tiden, så att det till slut blir helt självklart att fråga nån av dem. Eller så blir det helt självklart att du inte vill ha någon brudtärna.

    Jag tycker du kan kosta på dig att vänta och inte fundera så mycket över frågan under tiden. Men det är inte konstigt att ni har olika många/inga tärnor/marskalkar.

Svar på tråden Jag har ingen brudtärna