Inlägg från: Anonym (TS) |Visa alla inlägg
  • Anonym (TS)

    Vill inte bjuda hans bror..

    Min sambos bror och jag har inte en god relation i dagsläget.. De senaste åren har varit väldigt röriga i mitt och min sambos liv, men vi har äntligen tagit oss igenom en stor och långdragen kris och för en månad sen friade min sambo till mig. Jag sa ja direkt då det har hänt så mycket positiva förändringar hos oss båda och i vår relation och jag känner att jag vill verkligen dela resten av mitt liv med honom.

    En superkomplicerad historia men hans bror har på ett väldigt påtagligt sätt gjort en grej mot mig, med avsikt för att förstöra mitt liv, eftersom hans bror valde att fortsätta med mig.. Han avskyr mig och jag känner verkligen starkt motstånd inombords, när jag tänker på honom,  eftersom han gjort så här.  Jag har valt att avstå umgänge med honom och i sin tur den del av familjen som tar hans parti, och jag känner inte att jag vill tillbringa min dyrbara tid med honom, så min sambo åker själv på middagar mm. Jag har dock aldrig hindrat våra barn från att följa med osv..

    Nu till det lilla dilemmat som jag undrar hur ni ser på:
    Jag vill inte bjuda honom på vårt bröllop, vilket jag inte sagt till min sambo, samtidigt har jag mycket svårt att se att att min sambo klarar av att inte ha honom närvarande.. De har en mycket stark familjekultur...

    Hur ska jag hitta frid i detta?

Svar på tråden Vill inte bjuda hans bror..