Inlägg från: MCarlqvist |Visa alla inlägg
  • MCarlqvist

    "Roligare" buffémat, tips tack!

    Hej!

    Vi ska också bjuda på buffè på vårt bröllopGlad 
    Vi ska helgrilla lamm och gris och sedan duka upp massa goda tillbehör! Detta medför ju att man behöver ha någon som sköter grillningen under dagen. Men man skulle ju kunna reducera det till att man serverar några olika sortes filéer med passande marinad/kryddning tex och kanske någon form av lax som alternativ.

  • MCarlqvist
    Sofia2015 skrev 2015-01-04 16:35:53 följande:
    Vi ville också ha helgrillad gris! Men vi fick det inte att funka rent praktiskt. Hur har ni gjort med det praktiska med ställning och grillplats?
    Vi fick tag på en kock som tillhandahåller ställningen oxå :) Och så kommer han att stå utanför festlokalen och grilla, den ligger på en sådan plats att det finns möjlighet att ha grillplatsen precis i anslutning. Så det funkar bra med övriga köket oxå! 

    Jag tror dock inte att det är särskillt svårt att bygga en ställning om man är lite händig. Har en bekant som byggt en som drivs med typ en gräsklipparmotor el. liknande :)
  • MCarlqvist
    Eriikah skrev 2015-01-04 17:19:29 följande:

    Ni som tänker ha förrätt och efterrätt till buffén hur server ni det? Som buffé också eller använda serveringspersonal?


    Vi fick rådet att ha sittande förätt. För att samla upp gästerna efter minglet och låta allting lugna ner sig lite. Och så tyckte toastmaster och toastmadame att det kändes som att det kommer underlätta för dem när de ska sparka igång programmet om alla sitter stilla en stund :)
  • MCarlqvist
    Sofia2015 skrev 2015-01-05 09:48:58 följande:

    Åååh... kan ni inte skicka hit honom också?? Vi har verkligen letat med ljus och lykta! Är han dyr? Vart finns han? :P


    I Växjötrakten :)
Svar på tråden "Roligare" buffémat, tips tack!