Inlägg från: LinskyLou |Visa alla inlägg
  • LinskyLou

    September 2015!

    Ännu en som ska gifta sig 5 september i år :) 
    Vi har fixat:
    *Lokal
    *Vigselförrättare (gifter oss borgerligt alltså)
    *Frisör/Make up
    *Fotograf
    *Toastmaster

    Hittar också massor med inspiration på pintarest, nästan för mycket så jag har svårt att bestämma tema!

    Kul att läsa om hur det går för er :)

  • LinskyLou

    Idag köpte jag klänning!

    Det var ett stort steg för mig, för nu känns allt mycket verkligare.

    catering och solist är också bokat! Så nu är det egentligen bara "småfix" kvar:)

  • LinskyLou

    Allt rullar på här i Eskilstuna också!

    Mitt största bekymmer var vem som ska ta hand om vår lilla dotter under festen och natten men nu är det löst så jag kan slappna av.

    Jag håller med dig jennyc, om brudbuketten! Jag är väldigt nervös över att inte få se den innan...

    Vi ska göra som ni med liten tårta och cupcakes. Gillade idéen om tre olika smaker!

    Nerverna smyger sig på här med...

  • LinskyLou
    Jennyc skrev 2015-06-20 08:10:14 följande:

    Ja jag tycker det är jätte jobbigt gällande buketten!!! Jag har ju bara sett bilder på deras tidigare jobb men vet ju inte hur de kommer lyckas med min bukett. Men det får väl bli som det blir antar jag. Men ett litet orosmoment är det allt 

    Ja, tre smaker känns lagom. Då borde det finnas något för alla gäster och smaklökar. Nu minns jag dock inte vilka smaker vi valde. Ena var i alla fall choklad (min favorit ;)) 

    Tror jag får sätta mig ner och gå igenom smakerna med min väninna igen 

    Vilka smaker ska ni ha på era tårtor/cupcakes?


    Jag ska gå tillbaka till floristen i veckan för att "kontrollera" att hon verkligen förstått???? jag har ju bara visat bilder från pintarest men hon verkade förstå och skrev en tydlig beskrivning. Min tärna ska bara ha brudslöja i sin så det kan ju inte bli så fel iaf????

    Vi har inte provsmakat än men kan tro att en blir med choklad med en nutellafyllning, min syster har gjort den smaken förut och de är supergoda ????

    sen vill jag ha en med vanilj med bär i och någon smarrig frosting. Men vi ska ta tag i det hela mer nästa vecka, jag och min syster.
  • LinskyLou
    Sthlm2015 skrev 2015-07-09 06:59:25 följande:

    Ja, det kan nog se lite konstigt ut att ha krona och hästsvans, de tar liksom ut varandra...på något sätt. Det var bra att du kom fram till en annan frisyr som funkar bättre med kronan! :DJag tänkte på budgeten och att jag ogärna ville lägga ner ofantligt mycket tid på en frisyr som inte är jag. Men nu har vi lösgjort lite pengar så att jag kan tänka mig att lyxa till det och ha en annan frisyr som jag vet passar bättre till min klänning och kanske, trots tvivel, boka frisör för bröllopsdagen. Jag kanske är sent ut, men då får det bli en härlig hästsvans haha.

    Ni som ska till en frisör, hur hittade ni hen?


    Jag ska göra min frisyr hos frisören jag alltid klipper mig hos. Hon är otroligt duktig på uppsättningar och gör det väldigt ofta. Vågar inte gå till någon annan för hon lyssnar på vad man säger och förstår hur man vill ha det, det gäller inte bara uppsättningen. Hon ska även sminka mig?
  • LinskyLou

    Vad jobbigt SilverMia08 och Sthlm2015...
    Jag har lite ångest över att min blivandes före detta bästa vän ska slänga ur sig något idiotiskt på bröllopet då det skurit sig mellan min m2b och fd bästisen... Bästa vännen är en idiot och jag vill egentligen inte ens att han och hans fru ska komma på bröllopet då han betett sig så illa... Men men...

    Annars rullar allt på här. Vigsel- och festprogram är klart. Alla har osat. Maten är check. Vigselringen är klar, de andra ska lämnas i och putsas upp.

    Det vi ska göra nu är bordsplaceringen. Vi funderar på att sätta gästerna vid ett bestämt bord men att de sedan får välja plats vid bordet. Jag vet inte hur det blir men alla jag pratat med tycker det låter bra. Styrt men ändå inte... Vad tror ni?

    Om 2 veckor ska jag in och prova klänningen igen, den ska sys in ordentligt. Kan inte riktigt se helheten när den är så pass stor...

    Jag och min syster/tärna ska även baka cupcakesen och frysa in snart...

    Men jag går omkring och känner på mig att jag glömt något, men kommer inte på vad...

  • LinskyLou

    Nu är det nära! På lördag smäller det. Hoppas också på sol och önskar så att vi slipper regn då vigseln är utomhus. Vi har dock ett tält att ställa upp om det krisar men då tas ju hela omgivningen bort och den är så fin.

    Annars rullar allt på. Ska sätta ihop sista festprogrammen, baka sista cupcakesen, hämta alkoholen och köpa de sista grejerna. Jag jobbar trots att det snart är dags men jag slutar tidigt så då går det.

    Jag är väldigt pirrig och förväntansfull!

  • LinskyLou

    Nu är jag gift!

    I lördags hade jag den mest perfekta och roligaste dagen i mitt liv.

    Den enda (och obetydliga) var att brudbuketten inte alls var som jag önskat.

    Hela dagen flöt på som den skulle och middagen/festen var den roligaste någonsin. Helt fantsstiska tal och spex.

    Vädret var med oss, utomhusvigsel.

    Jag kände mig som den vackraste i världen.

    Ja, dagen kunde inte bli mer perfekt????

Svar på tråden September 2015!