• Nightrod

    Hur tänker BRÖLLOPSTORGET

    Något som har irriterat mig som ändå är relativt ny på denna sida är all reklam som folk "smyger" in för sina företag. Och med smyger menar jag att en blind person ändå skulle se det som reklam. Och uppenbara människor som inte är här för att prata om bröllop, kanske hitta ett ragg???

    Varför blev vi medlemmar här?, jo för vi ville se hur andra planerade och hur andra gjorde inför sitt bröllop och efter det med erfarenhet om hur det gått denna stora dag. Vi trodde detta var en riktigt seriös sida. Men väldigt snart tröttnade vi på användare som vi tyckte tedde sig fel och vi börjat ANMÄLA spammare och reklam inlägg som är solklara fall (tycker vi) men avslagen är mer än borttaganden.

    Hur kan man inte se att en användare som lägger ut samma inlägg i flera trådar efter varandra och bumpar tio år gamla trådar som tillåten reklam och inte spam? Hur kan man tillåta att användare om och om igen skriver i sina egna trådar (inlägg efter inlägg efter varandra) bara för att få dem längst upp i listan, hur kan detta inte va spam?

    Varför jag startar denna tråd? För det kan inte va enbart vi som ifrågasätter varör bröllopstorget tillåter detta och inte går hårdare åt användare som i helt solklara fall inte använder detta forum för bröllop och disktioner runt det.


    Live free, ride free
Svar på tråden Hur tänker BRÖLLOPSTORGET