Inlägg från: tesselessan |Visa alla inlägg
  • tesselessan

    Oktober 2015

    Vi gifter oss den 10 oktober. 
    Lokal är bokad men inte vigelförrättare, kommer troligtvis vara utomhus eller i festlokalen. 

    temat kommer vara påfågel - inte så mycket påfågelfjädrar utan mer färgpaletten i form av lika, grön, turkos, kornblått och guld.  Vi satsar på ett udda bröllop för vi är ett udda par. Vill ah så mycket färg som möjligt så vita skjortor för de manliga gästerna är förbjudet. 

    kommer göra så mycket som möjlgit själv- älskar DIY-projekt. Har beställt massor av roliga saker från kina. Blir Buffe som släkten hjälper till alla laga. Tårtan köper vi (mannen krävde det)

    Brudbuketten kommer att vara gjord av knappar, smycken och fjädrar. 

  • tesselessan

    Hur får det för er alla oktoberbrudar?  Det har varit tyst i gruppen. Hur långt har alla kommit i planeringen. 

    Själv har jag varit väldigt produktiv den senaste veckan känns det som. 
    Min brudklänning är äntligen beställd och håller på att sys upp just nu. Brudtärnorna sys också upp och väntar på leverans. Alla tre klänningarna kommer att komma inom en månad förhoppningsvis. :D så spänd på resultatet. 
    har även beställt underkjol och slöja och hårsmycken, kvar nu till min utstyrsel är skorna men det ska jag försöka hitta i London i sommar
    min blivande kommer att låna en smocking av en kompis. 

    jag har bokat hotell till bröllopsnatten och natten innan. Igår tog jag tag i inbjudningskorten och de är stort sett klara för att skrivas ut och skickas. min man är borta i två veckor sen kommer han tillbaka och då ska vi skicka korten. (är lite oense över hur många vi ska bjuda.) men ska börja förbereda kuverten till de vi vet ska bjudas. 

    Har nästan gjort klart vår bröllopshemsida för att kunna hålla uppdaterade under tiden. 
    Jag har påbörjat att göra brudbuketten med smycken och knappar.
    vi har bestämt att vi ska köpa mat en del av maten från en catering i området istället för att göra precis allt själv. 

    Det som är klar att göra är att bestämma vigselförrättare och vart vigseln ska ske. är det fint väder kommer vi vara utomhus och är det dåligt är vi inomhus - inte bestämt i vilken lokal. men det kommer vi bestämma om 2 veckor när min man kommer tillbaka. 

  • tesselessan

    Hur går det för alla oktoberbrudar?

    Idag har jag 68 dagar kvar till bröllopet. :) kan knappt vänta. Alla har nu OSA:t och alla inbjudna utom 5 kommer. så vi kommer bli 70 personer på bröllopet varav 5 är barn.

    Har fortfarande en hel del kvar att göra. min blivande har ändrat sig angående maten så vi måste hitta en ny cateringfirma som inte kostar skjortan och tårtan är inte beställd än, men det ska göras nu när semestrarna är slut på konditoriet.

    klänningen är beställd och är på väg. andra klänningen som beställs från Kina, den första var inte som jag tänkt mig. tärnornas klänningar satt perfekt. Så nu väntar jag nervöst på min nya klänning.

    Vigselförrättare är bestämd. kommer bli en specialversion anpassad för oss. Har börjat med en del av bröllopspysslet - brudbuketten börjar ta form (görs av knappar och smycken) och ikväll kommer en av tärnorna förbi för att pyssla mer.

  • tesselessan

    Nu är det inte långt kvar oktoberbrudarna!!!
    Jag har 2,5 vecka kvar - så sjukt vad tiden går snabbt. Min blivande börjar bli riktigt nervös men inte jag än.
    Vi har mest lite småpyssel kvar med dekorationerna och lyckats få till utskrifterna på bröllopsprogramen sen är det några sista inköp som ska göras och en sista provning och skräddaren.

Svar på tråden Oktober 2015