Inlägg från: linda79 |Visa alla inlägg
  • linda79

    Inbjudningar

    Hej 150704! Vi har samma datum som er!

    Eftersom jag inte verkar kunna hålla roliga nyheter som hemligheter vet många om att vi ska gifta oss och när. För de som inte invigda i planerna tänkte vi förvarna i samband med julkortet.

    Själva inbjudningarna vill vi skicka ut ganska tidigt för att gästerna skall kunna planera in vårt bröllop i sina semesterplaner!

    Man skulle kunna tro att inbjudningarna skall skickas i dagarna så som jag pysslar nästan varje vaken minut när ungarna har gått och lagt sig!

  • linda79

    Grattis till er med!

    Vi ska gifta oss i den kyrka där jag är döpt och konfirmerad. Inte så mycket för att jag känner mig bunden till den kyrkan utan mer för att den är fin och pampig samt att lokalen som vi ska vara i efteråt ligger på gångavstånd.

    Tänkte göra något roliga av julkortet. t.ex. låta barnen hålla i en skylt där det står något i stil med: psst...mamma och pappa ska gifta sig den 4 juli. Mer information kommer senare. Spara datumet!

    Inbjudningarna skickar vi nog ut i mars och osa i mitten av juni...kanske.
     
    Jag ska göra det mesta av dekorationer och pappersmaterial själv. Får se om jag klarar av det eller ej. Temat är vitt och grönt. Idén för hur inbjudningskort, placeringskort, program (vigsel och fest), servettringar och gästgåva är klar. En del av inbjudningskorten är påbörjade. Det ska stansas fjärilar, embossa stämplar och vikas papper. Ska kalla in en syster när produktionen skall sättas igång.

    Övrigt som är klart är; kyrka, lokal, fotograf, toastmaster, funderar på att lägga till en så att de kan dela på uppgiften.

    Vad ska ni bjuda på på buffén?

    Vi funderar på buffé själva men har inte riktigt hittat vad vi vill ha. Tänkte först göra maten själv men blir nog något färdigt. Tårtorna vill jag göra själv...om jag bara kan övertala blivande maken att gå med på moussetårta istället för prinsesstårta.

Svar på tråden Inbjudningar