Inlägg från: heavenon55th |Visa alla inlägg
  • heavenon55th

    Råd ang ringarna - svårt med solitärring

    Måste bara fråga - vart köpte du v-ringen, den som är lite svängd? Vill hitta en sådan som passar med min solitärring men jättesvårt :/ Alla tips såååå välkomna!

  • heavenon55th

    Snygg! Vart är den ifrån??


    AGustafsson skrev 2015-02-28 14:39:10 följande:

    Jag tycker att det ser jättebra ut och inte alls för blingingt. Det ser ut som om ringarna "hör ihop" samtidigt som man ser att det är två ringar

    En annan lösning är väl att gå till en guldsmed och göra en ring som är lite "rundad/utskuren" för att passa förlovningsringen, eller kantig.


  • heavenon55th

    Va kul att få så många bra tips! :) Thanks! Jag har faktiskt hittat en wishbone-ring/v-formad ring i silver på Guldfynd (Guldfynd by Molly) som är precis vad jag letat efter! Först var jag inne på en diamantring från Domino (jättevacker) men trots att jag älskar bling kändes det tyvärr tsom att den tog över min fina vigselring. Återgick därför till tankarna om en enkel, slät v-ring och snubblade över denna av en ren slump. Riktigt nöjd!

    Tänkte prata med vår guldsmed (där min blivande köpt sin vigselring/bytt in sin förlovningsring) och se om de ev kan göra en liknande kopia i vitt guld! Kommer bli sååå fint! Y E Y Skål

Svar på tråden Råd ang ringarna - svårt med solitärring