Inlägg från: Nightrod |Visa alla inlägg
  • Nightrod

    Råd ang ringarna - svårt med solitärring

    Catelicat skrev 2014-08-06 08:21:12 följande:

    Jag kommer ha samma problem, om jag ska ha två (eller fler) ringar. Däremot tycker jag inte att denna kombo är konstig, utan ganska fin och en bra lösning. Personligen hade jag skaffat två svängda ringar (en på varje sida) för att få symmetri, men det är en smaksak. Sen är det helt och hållet upp till dig vad du vill ha på fingret. Jag tycker inte att den är för blingig. 


    Hur stor är stenen, om jag får fråga? Ser jättevacker ut.


    tänkte på samma sak som ovanstående.
    Sedan tänkte jag att det kanske blir lite för mycket så. Jag tycker det är en stilren kombo som du har, finns många ringar som ser liknande ut fastän det bara ären ring så jag tycker deffenetivt det ser bra och smäckert ut
    Live free, ride free
  • Nightrod
    Rebeqqa skrev 2014-08-06 10:20:46 följande:

    Hej! Tack för era åsikter :) Har inte ens tänkt på att jag hade kunnat ha ännu en svängd ring, så att enstensringen hamnar i mitten så att det blir mer balanserat. 
    Men när jag tänker efter på ...........osv
     





    Kan du inte låta tillverka en rng med ett urtag för din diamantring?.
    Svårt att förklara så jag visar denna bilden också.
    Det är iof mansringen som har ett urtag för att matcha brudens, men själva iden går ju lätt att överföra till din/dina ringar isåfall.
    Live free, ride free
  • Nightrod
    Rebeqqa skrev 2014-08-06 10:55:11 följande:

    Jag hade kunnat göra något sånt :) Men jag vill gärna ha en vigselring som är fin själv med. Inte för att jag tänker att jag ska ha ringarna på olika fingrar.. Men vill ju att vigselringen ska vara vacker som den är och inte behöva förlovningsringen för att se "hel" ut.. om du förstår vad jag menar..


    Oja jag förstår helt hur du menar, men en duktig guldsmed som får tillverka den efter din andra ring med dina önskemål skulle utan tvekan kunna göra den lika fin fristående som med den andra ringen.
    Som mansringen i mitt exempel, den är ju utan damens ring men ändå otroligt fin i sig själv.

    Egentligen ogillar jag ringar med uppstående stenar som din, men din var ett undantag, gillade den verkligen, speciellt detljen med kronan som stenen ligger i. Mycket mycket fin ring är det.
    Live free, ride free
Svar på tråden Råd ang ringarna - svårt med solitärring