• Rebeqqa

    Råd ang ringarna - svårt med solitärring

    Hej!
    I februari friade min blivande make till mig med denna fantastiska enstensring, som jag är helt kär i. Nu är vi mitt uppe i all planering då vi ska gifta oss om några månader. 
    Under ett bra tag har jag letat efter en fin ring som ska matcha förlovningsring, men jag har försått att den ring han valt kommer innebära en glipa. Jag störs lätt av sånna saker, sånt som inte passar helt eller typ när man målat naglarna och de flagnar bort lite lite på en nagel. Nog om det.. 
    Jag försöker hitta en ring som blir fin till min förlovningsring och jag tror att jag har hittat en trots att det kännts som en omöjlighet - testat fler ringar än jag kan räkna. Men jag är osäker.. är den matchningen för flickig? Blir det för bling-igt? 

    Era åsiket. Min syster fick se kombon och hon skrev "jo den är ju unik" haha och det kan man ju undra vad det står för..

  • Svar på tråden Råd ang ringarna - svårt med solitärring
  • Rebeqqa

    Jag är för kär i förlovningsringen för att kunna ändra något på den. Min blivande fick kämpa mycket med att tillsammans med smeden få fram något som är så himla väldigt jag. Små detaljer på infattningen som gör den så vacker. Den står för så mycket kärlek hade aldrig kunnat byta ut den.

    Ringen jag hittat är svängd, och för att inte vara specialgjord efter just min ring så måste jag säga att den är rätt följsam ändå. Jag är väl rätt bekymmrad över att jag inte ska se "gift ut" med just de två ringarna. Men det kanske bara är i mitt huvud...

    Ringen var på rea, absolut sista ringen och så råkade det vara just min storlek kändes lite som ödet med tanke på att jag nästan hade gett upp hoppet om att hitta en sån ring utan att specialbeställa den så köpte jag den väldigt snabbt och hastigt. Jag är väl rädd att jag ska hitta något bättre längre fram hur nu det skulle gå. 10 månader kvar och mycket hinner hända med smaken :P

  • Rebeqqa

    Hej! Tack för era åsikter :) Har inte ens tänkt på att jag hade kunnat ha ännu en svängd ring, så att enstensringen hamnar i mitten så att det blir mer balanserat. 
    Men när jag tänker efter på vad som skulle se fint ut på min hand är jag rädd at det blir för "mycket" - vill ha något enkelt och stilrent samt att jag inte passar i något för brett på fingret.

    Min solitärring är i platina, stenen är på 0,56ct och av bättre kvalite kommer inte ihåg de olika beteckningarna för stenen. Den har 6st klor som infattning och ser man på ringen från sidan är den som en krona. Svårt att få till det på bild men åh vad jag älskar den!

  • Rebeqqa

    Jag hade kunnat göra något sånt :) Men jag vill gärna ha en vigselring som är fin själv med. Inte för att jag tänker att jag ska ha ringarna på olika fingrar.. Men vill ju att vigselringen ska vara vacker som den är och inte behöva förlovningsringen för att se "hel" ut.. om du förstår vad jag menar..

  • Rebeqqa
    Nightrod skrev 2014-08-06 11:01:23 följande:
    Egentligen ogillar jag ringar med uppstående stenar som din, men din var ett undantag, gillade den verkligen, speciellt detljen med kronan som stenen ligger i. Mycket mycket fin ring är det.
    Tack vad glad jag blir!
  • Rebeqqa

    Åh vad glad jag blir! Ju mer jag provade den hemma desto säkrare blev jag på att det var just den jag ska ha! Älskar den! :) nu har min blivande make gömt undan den hemma eftersom att jag inte kan sluta titta på den och testa den gång på gång! Längtar tills vi är man och hustru!

    Tack för alla era tips och åsikter!


    mollyt skrev 2014-08-24 22:28:48 följande:

    #Rebeqqa WOW! Så otroligt snyggt!!! Jag bara älskar den "vågiga" ringen, dels så får du en unik (positiv!) design men jag tycker också att den verkligen framhävde din solitär! RIKTIGT SNYGGT! 


  • Rebeqqa
    Everlong skrev 2014-08-25 21:12:04 följande:

    Tycker det ser vackert ut, jag får känslan av ett öga!


    Kärlekens ömma blick, kanske? :) 


    Min förlovningsring har en jättestor akvamarin, så har lite samma problem med att hitta en vigselring. Jag har förvarnat min blivande man om att jag kanske får designa om ringen lite grann.. men mest bara för att den ska funka i alla livets situationer. (Pluggar till barnmorska..)


    Tack!
    Ja varför inte, inte tänkt på de på det sättet men nu ser jag det med =)

    Blir väldigt nyfiken på din ring nu =)
Svar på tråden Råd ang ringarna - svårt med solitärring