• Äldre 5 aug 11:47
  9447 visningar
  21 svar
  21
  9447

  Alla pysselbrudar - se hit!

  Hej allihopa! 

  Jag tänkte skapa en aktiv tråd för alla DIY-brudar där ute som bär på inspiration utan dess like! Jag är intresserad av alla slags idéer ni kan tänkas ha då jag både tycker det är mysigt och personligt med egengjort pyssel samt önskar hålla budgeten nere. Bilder på allt pyssel och "bruksanvisningar" välkomnas tacksamt! :) 


  Själv är jag i planeringsstadiet fortfarande, vi gifter oss 11:e juli nästa år och skall ha festen i en lada. Hittills har vi sytt en himla massa vimplar i olika mönster och börjat skissa på inbjudningarna. Det tar ju tid om man vill knåpa på egenhand istället för att beställa! 

  Så fram med limmet och symaskinen och papprena och pärlorna och färgerna och framförallt kameran så får vi hjälpa varandra! 

 • Svar på tråden Alla pysselbrudar - se hit!
 • Äldre 5 aug 11:52
  #1


  ska ha skogstema och gör div. saker själv :) här några ljusstakar av likörflaskor och en vinägerflaska, samt småvaser av udda, småburkar. Abbas glasburkar får bli värmeljushållare (ja jag vet det finns risker med det) prövade även på¨att linda tårtknivshandtaget, men hela kniven är som ett enda mjäk, så jag funderar på att köpa ordentliga istället. 
 • Äldre 5 aug 12:01
  #2

  Nej men vad fint! Vad är det för tråd du har virat runt? Och hur många har du gjort? :) Min farfar skar ut bordsplaceringskortshållare (haha längsta ordet) till min pappas och hans frus bröllop som de sparade. Vi tänkte använda dem också. De är gjorda i trä men följer inte riktigt ditt tema, men kanske kan inspirera ändå! :) Kortet är bara för att visa hur det kommer att se ut! :)

 • Äldre 5 aug 13:26
  #3
  Elenaproblema skrev 2014-08-05 12:01:16 följande:

  Nej men vad fint! Vad är det för tråd du har virat runt? Och hur många har du gjort? :) Min farfar skar ut bordsplaceringskortshållare (haha längsta ordet) till min pappas och hans frus bröllop som de sparade. Vi tänkte använda dem också. De är gjorda i trä men följer inte riktigt ditt tema, men kanske kan inspirera ändå! :) Kortet är bara för att visa hur det kommer att se ut! :)


  Jutesnöre^^ en tunnare sort till att vira runt, och en tjockare till småvaserna. har bara hunnit göra dessa. ska göra två stakar till av likörflaskor, sen har jag väl typ en 10 abba-burkar. sen får jag göra lite allteftersom jag får tag i burkar och dylikt. ^^ och det. ska även ha det tjockare jutesnöret till inbjudningarna och servetterna: 

  och  vi ska göra placeringskort av ministubbar, typ såhär: 


  vi har bara inte kommit dit än :P och liiite besvärligt är det då stället som har en bandsåg, är där typ hela gubbens släkt bor.. :P liksom " va ska ni ha med alla dessa stubbitar??" ne... vi hade bara tråkigt... haha!
 • Äldre 5 aug 14:57
  #4

  Men vad fint och vad snyggt att du kör med samma tema på allt! Vilket datum gifter ni er? Det känns som att du har kommit jättelångt, får nästan panik! Hihi, Vill ju typ fixa allting själv och har så många idéer men så glömmer jag bort hälften och så får jag snilleblixtar och måste fullfölja med en gång, härom natten började jag sy vimplar till exempel. 

  Sen pluggar jag samtidigt och just nu är ju ALLT roligare än att skriva uppsatser. Speciellt wedding planning. ;)

 • Äldre 5 aug 15:37
  #5
  filibustern skrev 2014-08-05 11:52:59 följande:

  Tycker dessa sakerna är jättefina
  Live free, ride free
 • Äldre 5 aug 17:19
  #6
  Nightrod skrev 2014-08-05 15:37:37 följande:

  Tycker dessa sakerna är jättefina
  tackså jättemycket och jag är så glad att blåbärsriset och lingonriset håller sig så bra, dom har stått utan vatten nu i 3 dagar tro ja, och dom ser nyplockade ut än^^ men vad konstigt att mitt inlägg jag skrev tidigare inte finns. 

  vi gifter oss 5 september nästa år. nja.. tycker väl inte vi har kommit så långt. dessa saker är mest bara test-grejer (som verkar funka hehe) men får bromsa mig lite, för ja vet att kör ja igång har jag allt klart på några få veckor... är sån... :P 

  ska be gubben och min syster att hålla utkik under älgjakten, om någon skjuter en ungtjur som har nå småhorn som jag kan få, då ska jag göra ljusstake-aktigt av dem :) här lite fler saker vi ska göra (har inte gjort det än)
  ja och så gjorde jag Mannens corsage. han ville inte ha någon blomma. men ville han skulle ha NÅT. och detta godkände han^^ nyckeln hittade jag i källaren, finns en likadan som är mindre, tänkte jag att jag skulle ha i buketten eller nåt :) 
 • Äldre 19 sep 18:34
  #7

  Filibustern:
  Jag och min man ska förnya våra löften nästa år och vi hade också tänkt 5 september Tungan ute
  Vi valde dock den 4:e juli (två dagar efter vår 5 års dag) och vi ska också ha skogstema. Skrattande

  Har än så länge gjort buketten och alla småblommor (alla i tyg), ordnat med burkarna och inhandlat allt till alla trycksaker. Har även dukar och jutelöpare. Det enda som egentligen saknar är kläderna. Makens och sonens kläder ska vi beställa men min klänning ska jag sy själv. Obestämd Liiite nervöst med klänningen men det går nog.
  Ska försöka lägga upp lite bilder senare.

 • Äldre 19 sep 18:36
  #8


  Kan börja med tårtan iaf Skrattande
 • Anonym
  Äldre 21 sep 12:49
  #9
  IdaMarie skrev 2014-09-19 18:36:34 följande:


  Kan börja med tårtan iaf Skrattande
  OH! har du gjort den? eller är det en inspirationsbild? 
 • Äldre 21 sep 21:10
  #10

  Det är en inspirationsbild till hon som ska göra tårtan. Den är såå häftig och passar oss perfekt. Skrattande

Svar på tråden Alla pysselbrudar - se hit!
Logga in
Bli medlem