• Äldre 5 Aug 11:47
    10870 visningar
    21 svar
    21
    10870

    Alla pysselbrudar - se hit!

    Hej allihopa! 

    Jag tänkte skapa en aktiv tråd för alla DIY-brudar där ute som bär på inspiration utan dess like! Jag är intresserad av alla slags idéer ni kan tänkas ha då jag både tycker det är mysigt och personligt med egengjort pyssel samt önskar hålla budgeten nere. Bilder på allt pyssel och "bruksanvisningar" välkomnas tacksamt! :) 


    Själv är jag i planeringsstadiet fortfarande, vi gifter oss 11:e juli nästa år och skall ha festen i en lada. Hittills har vi sytt en himla massa vimplar i olika mönster och börjat skissa på inbjudningarna. Det tar ju tid om man vill knåpa på egenhand istället för att beställa! 

    Så fram med limmet och symaskinen och papprena och pärlorna och färgerna och framförallt kameran så får vi hjälpa varandra! 

  • Svar på tråden Alla pysselbrudar - se hit!
  • Äldre 5 Aug 12:01
    #2

    Nej men vad fint! Vad är det för tråd du har virat runt? Och hur många har du gjort? :) Min farfar skar ut bordsplaceringskortshållare (haha längsta ordet) till min pappas och hans frus bröllop som de sparade. Vi tänkte använda dem också. De är gjorda i trä men följer inte riktigt ditt tema, men kanske kan inspirera ändå! :) Kortet är bara för att visa hur det kommer att se ut! :)

  • Äldre 5 Aug 14:57
    #4

    Men vad fint och vad snyggt att du kör med samma tema på allt! Vilket datum gifter ni er? Det känns som att du har kommit jättelångt, får nästan panik! Hihi, Vill ju typ fixa allting själv och har så många idéer men så glömmer jag bort hälften och så får jag snilleblixtar och måste fullfölja med en gång, härom natten började jag sy vimplar till exempel. 

    Sen pluggar jag samtidigt och just nu är ju ALLT roligare än att skriva uppsatser. Speciellt wedding planning. ;)

Svar på tråden Alla pysselbrudar - se hit!