• Kotten

    Umeåbrud 2015

    Mirred skrev 2015-01-28 18:37:40 följande

    Började göra servettringar förra veckan =)


    Hur gör du servettringar? :)
  • Kotten

    Vi ska åka och kika på vår lokal i slutet av februari. Några tips på vad man ska kika efter/tänka på när en besöker sin festlokal? Jag tänker att det så klart är lite beroende på hur en planerar att lösa maten också men andra bra att tänka på saker? Vi kommer förmodigen inte kunna kolla fler gånger före bröllopet på grund av långt att åka.

  • Kotten

    Kul med ännu ett bröllop 1/8. 


    Jag har tänkt skjuta på klänningsbekymmret så länge jag, men jag tror heller inte att jag vill ha en traditionell klänning så för min del är det ganska lugnt. Jag är mer stressad över att vi ska hitta ringar som vi båda gillar och som känns rimliga i pris. Vi är inne på att ha titanringar då det är ett allergivänligt material som är hårdare än guld och skulle något hända ringen känns det rimligare att ersätta. 

  • Kotten

    Vi ska börja med vår budget för bröllopet (så här efter att vi skickat ut inbjudningar osv) ;). Några medskick? VI hoppas landa kring max 50 gäster, hur tänkte ni? Hur mycket har ni budgerat för olika delar?

  • Kotten

    Vi har berättat på Facebook att vi ska gifta oss nu när vi är säkra på att alla inbjudna har fått sina inbjudningar. Mycket roligt med så mycket positiv respons.

    Nu ska vi bara ta tag i all planering. Jag har börjat fundera över dekorationer och jag ska påbörja pysslet med att göra servettringar, jag har bestämt hur dom ska se ut men det kommer bli en hel del jobb.

    Någon som har inspel på var en kan köpa snygga vita servetter? Det går bra att dom är i papper men gärna lite tjockare papper och kanske lite mönstrade. Gärna stora.

  • Kotten

    Jag tycker västerbottenspaj låter som en jättebra förrätt. Enkelt och gott :)

  • Kotten

    Något tips på ställe i Umeå att fixa manikyr/pedikyr + färga fransarbryn som ni tycker är bra?

    Min frisör i Umeå ska vara mammaledig så jag måste hitta en ny sån också... Det blev mycket fixande på en gång.

  • Kotten

    Vad säger ni om stolsöverdrag? I vår lokal är både bord + stolar träfärgade, stolarna har också svarta ben. I övrigt väldigt fräscht osv. Vi kommer ha vita dukar. Gör stolsöverdrag stor skillnad för helhetskänslan? Jag har hittat flera företag som hyr ut till rimliga priser, 2090:- för 55 stycken inklusive rosetter i rätt färg, frakt ToR och tvätt.

    www.stolsoverdrag.com/


    Någon som vet något ställe i Umeå annars som hyr ut stolsöverdrag?

  • Kotten

    Ur ett hållbarhetsperspektiv känns det bättre att hyra och inte köpa. Men det är en möjlighet också :)

  • Kotten
    fair skrev 2015-02-23 21:04:02 följande:

    Jag bor i Umeå och har ca 70-80 stolsöverdrag, som jag kan antingen sälja eller hyra ut. Hyra blir billigare än den du hittat, särskilt om du kan tänka dig tvätta själv. Kan tänka mig hyra för 15/st om du tvättar, annars 20/st. 
    För att sälja, så vill jag helst att någon köper alla och kan tänka mig sälja för ca 4500 för alla jag har. 


    Det är en universalmodell (passar alla stolar) i glansigt ivory-vitt tyg. Kan skicka bild om du är intresserad. 
    Har stolsband i navy blått, men bara 40 st kvar tyvärr, sålt resten.  


    Det låter ju absolut intressant däremot behöver vi bara cirka 50-55 stycken så köpa alla känns lite för mycket. Hyra är också fram för allt intressant. Dock gifter vi oss först i augusti och det är ju kanske så att du hinner sälja dom innan dess?
Svar på tråden Umeåbrud 2015