Inlägg från: Anonym (K) |Visa alla inlägg
  • Anonym (K)

    Ledsen och besviken

    Nyfiken gul , nu fru skrev 2014-07-25 16:47:00 följande:

    för att ha en fortsatt relation med syster krävs det att du förstår att alla prioriterar olika , även inom familjen.   Det är inget lagbrott att avstå en släktings bröllop, och vad vet du egentligen om deras beslut att resa bort? Det kan finns orsaker bakom som du inte vet att dom väljer en resa istället för ett bröllop.  

    Att gå omkring och sura livet ut för en annan prioritering är oerhört slöseri med tid och energi och DET kommer verkligen inte att göra relationen bättre. så vem gör bort sig egentligen? 

    Du har rätt att vara besviken ja såklart.  Men världen kretsar inte enbart kring din son och familjemedlemmar har rätt att ha andra prioriteringar.  Så get over it...

    Nästa gång är det kanske du som priorterar annorlunda och uteblir från någon släktings event... 


    Jag kan bara helhjärtat instämma, nästan så att jag undrar om frågan är påhittad. Alla tycker inte att bröllop är det roligaste som finns. Man har ju Äran att inbjudna, man kan inte kräva att gästerna tackar ja, det är deras beslut.
    För vissa familjer är det jätteviktigt att alla får följa med, det kan hända att de är besvikna över att barnen inte blev bjudna, och valde att därför tacka nej.
    Bryr din son sig ens om ifall de kommer eller ej? Det är långt ifrån alla som bjuder mostrar och fastrar till sitt bröllop. Varför göra en stor grej av det, när du inte riktigt vet orsakerna bakom deras nej?
    Njut av dagen med de gäster som är där, din syster kan du umgås med en annan dag.
Svar på tråden Ledsen och besviken