• Pam

    Så ledsen hela tiden...

    En skilsmässa innebär alltid sorg för båda parter, oavett vem som tar initiativet eller vad det beror på. Problemet när man ger sig huvudstupa in i en ny relation är att det inte finns något rum för sorgen. Man "ska" ju vara glad och lycklig. Jag tror inte alls att du nödvändigtvis har fattat fel beslut bara för att du saknar ditt ex.

    Ni levde ihop länge och givetvis hade han många fina sidor som du fortfarande uppskattar och saknar, hade han varit en vidrig person på alla sätt hade ni aldirg kommit attt leva ihop under såpass lång tid. Frossa gärna i alla hans goda sidor, det är klart de finns där och att de är många, men påminn sedan dig själv om varför ni inte lever ihop idag. Det har inte bara att göra med din nya kärlek! Vad som kändes fel, hans dåliga sidor, tvivel, ALLT!

    För där har man ett förhållande i ett nötskal. Det finns positiva sidor och negativa. Anledningen till att det tar slut är ofta att de negativa sidorna tar överhanden, men det betyder inte att det inte fanns några positiva! Och det är dem man saknar i efterhand.

    Samtidigt har du gjort ditt val, och är skyldig din nya att ge ERT förhållande en ärlig chans. han har offrat mycket, du har offrat mycket, och att ge upp ert förhållande utan att ha gjort ett ärligt försök vore enligt mig ett nederlag. Försök acceptera att det har varit en omtumlande period i bådas liv, och det tar tid att vänja sig vid förändringar, oavsett om de är stora eller små. Förvänta er inte att allt ska fungera perfekt från början, men ge inte heller upp innan ni fått en chans att "landa" i den nya situationen. Lycka till! Håll oss gärna informerade om hur det går!

Svar på tråden Så ledsen hela tiden...