• AnnsiA

    Vad står det i era ringar?

    I våra förlovningsringar har vi texten (i min): "Du är min skatt" För att han alltid kallar mig sin skatt som han hittade ;) Och i hans står det "Du är min kärlek" För att jag alltid säger Kärleken till honom istället för älskling. 

    I vigselringarna ville vi ha samma text då förlovningsringarna inte kommer användas ihop med de nya ringarna, men det fick bara inte plats i min ring (som har flera stenar i sig) så det fick bli bara Namn och Datum i bådas :) 

  • AnnsiA
    Ping skrev 2014-07-02 22:14:16 följande:

    Vi träffades på gymnasiet och jag raggade upp min blivande man genom att skicka en lapp i hans skåp. Innan vår första "blind date" skickade skickade vi små meddelanden till varandra via skåpen som vi signerade med våra skåpnummer.

    Eftersom vi redan har varandras namn och förlovningdatum i förlovingsringarna kommer jag att ha hans skåpnummer i romerska siffror och vigseldatum i min vigselring, och han lägger till vigseldatum på insidan och mitt skåpnummer i romerska siffror på utsidan av förlovingsringen. Känns kul att ha något lite annorlunda och som samtidigt är en påminnelse om hur allt började :)


    Gud vad romantiskt <3 
Svar på tråden Vad står det i era ringar?