Inlägg från: Ello |Visa alla inlägg
  • Ello

    HJÄLP!!

    Ska ni ha servering eller buffé? Är det öppen bar hela kvällen? När börjar middagen, slutar middagen, när börjar själva festen och när slutar den?

    Man beräknar ca. 1 glas till förrätt/person, 2 glas eller en halvflaska/person till buffé och så efter själva middagen 2 glas/person den första timman och sedan 1 glas/person och timma resten av kvällen.

    Sen om det stämmer eller inte vet jag inte.
    Det beror ju också väldigt mycket på hur mycket ni tror att gästerna dricker. Är det tal om fyllefest? Då går det så klart åt mer.

  • Ello

    Vi funderar på att köpa det vi är säkra på kommer gå åt i Tyskland, och så köpa till från systemet. Det från systemet skall endast öppnas om allt annat har gått åt, så det är inget som står framme. Då har vi om det behövs, men kan lämna tillbaka om det blir över.

    Det jävliga är ju att lista ut vad man tror kommer gå åt :D

Svar på tråden HJÄLP!!