Inlägg från: Anonym (orolig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (orolig)

    barn på bröllopet?

    Usch, nu börjar jag bli lite nervöst för detta... Vi ska skicka ut inbjudningskorten nästa vecka och har valt att ha ett barnfritt bröllop då det skulle bli ungefär 10 av 35 gäster mellan 5 månader och 7 år och vi känner att vi bara vill ha det lugnt och stämningsfullt utan risk för att barnen lever rövare i kyrkan. Dessutom är vår lokal efteråt inte alls anpassad för små barn, det är litet och det finns ingen plats att springa av sig/leka på. ÄNDÅ tänker jag "har vi rätt att göra så?" "vad kommer alla andra att tycka?" Framförallt tänker jag så på grund av att vi kommer ha ett alkoholfritt bröllop och en eftermiddagsmottagning utan fest och dans. Jag har fått känslan av att vissa tar för givet att barnen ska komma iom att det "bara" är kaffe och tårta efteråt.

    Idag träffade jag en av mina bästa vänner och fikade med henne och hennes 2,5-åring när min vän plöstligt säger till sitt barn "I höst ska vi gå och titta på när *mitt namn* gifter sig". Fick världens klump i magen och bytte samtalsämne...

    Ja, förlåt, nu lånade jag tråden och skrev av mig lite...

  • Anonym (orolig)

    Nej, jag förstår att vi inte har någon rätt att förbjuda barn på vigseln men man kan ju alltid ha önskemål. Och precis som du säger så är det ju mindre risk att de kommer till vigseln om de inte är välkomna på mottagningen.

Svar på tråden barn på bröllopet?