Inlägg från: Chicita |Visa alla inlägg
  • Chicita

    barn på bröllopet?

    Vill ni inte ha barn med - så vill ni inte ha barn med... Enkelt. :) 
    Man behöver inte lägga någon värdering i det hela.

    För oss var det i och för sig självklart att bjuda in barn då annars typ 25% av min närmare släkt hade fallit bort :P (min brorsdotter).
    Och själv tyckte jag att det var så roligt att få vara med och framför allt räknas med när jag var liten och fick följa...
    Vi tänkte som så att vi är tydliga med att det inte blir alkoholfritt och så får dom föräldrar som inte vill ha sina barn i samma rum som alkohol fixa barnvakt till sina barn då eller stanna hemma. 
    Alla barn i makens släkt är med på 2 stora sammankomster per år då det är middag och de vuxna dricker vin eller öl till maten och det är aldrig några problem så vi såg inga problem i att ha barnen med den här dagen heller alltså :) 
    Men alla tycker inte lika, alla resonerar inte lika och det är helt ok :) 

    Jag säger som dom ovan har sagt.
    Var tydliga inget "vi tycker om barn, men i kväll tycker vi om er barnvakt" eller andra luddiga beskrivningar.
    Skriv "Åldersgräns för middag och kväll är XX-år. Spädbarn som behöver sin mamma är välkomna"


    Det där med ammande barn var uppe till diskussion ett tag. Om man har en 2-månades som vägrar ta bröstet eller man inte kan amma pga något så vill man nog inte behöva lämna den lilla bäbisen till barnvakt även om man nu inte agerar mjölkbar.

  • Chicita
    Ping skrev 2014-06-24 12:25:54 följande:
    Jag skulle nog helt enkelt ha svarat tillbaka på frågan "vill ni inte att vi kommer".
    Att - nej, om ni ska bestämma hur vi ska fira vår dag så vill vi nog inte att ni kommer. Men om ni kan respektera vår önskan om barnfritt bröllop och fest så är ni välkomna precis som alla andra som har fått samma valmöjligheter.
Svar på tråden barn på bröllopet?