• Elna14

    barn på bröllopet?

    Nightrod skrev följande:
    Och om de inte vill följa era regler på erat bröllop så kan de helt enkelt dra åt helv*** skulle aldrig tillåta någon skapa ångest och oreda inför vårt annalkande bröllop.

    Allt jag kan säga tyvärr är att:
    Du/Ni tillåter en person förstöra glädjen att planera ert bröllop.
    Du/NI låter en person få dig att må dåligt.
    Du/Ni låter en person gå emot era regler.

    Tycker det låter som en person som inte bör befinna sig på Ert fina bröllop

    Är det inte bättre med ett litet helvete före bröllopet än ett under det
    Tagga ner lite, om det är en släkting som betytt mycket genom åren handlar det inte bara om bröllopet, det får konsekvenser inför framtiden också, med förstörda relationer som man senare kanske ångrar.

    Ping: Vill ni ha ett barnfritt bröllop måste gästerna självklart respektera det, märkligt av dem att inte förstå. Din blivande, som känner dem bäst, får väl helt enkelt än en gång förklara att barnen inte är välkomna, och att om de absolut inte kan lösa det med barnvakt så får tyvärr en av dem (eller båda) stanna hemma. Ge inte efter, men var diplomatiska, inget blir bättre av att ni är ohövliga. Det är inte säkert att de inser hur mycket ångest de ger er heller.
  • Elna14
    Nightrod skrev 2014-06-24 14:27:52 följande:
    Personligen så skulle jag varken bjuda min mor eller far om de försökte sätta käppar i hjulet för mitt bröllop, och de har betytt massor för mig. Persoligen hade "taggat ner" bara vara förnamnet jag hade behövt göra i detta fall.

    Jag blir uppriktigt ledsen över att läsa att den blivande bruden "har jag ont i magen varje dag för det här" eller "Har tappat glädjen inför det lite" . Och tycker att en person som får en blivande brud att känna så inför sitt eget bröllop...... ord saknas
    Jo, det klart att det är sorgligt om det går ut över glädjen inför bröllopet, men det jag menar är att om gästerna inte är helt utan social kompetens borde det gå att förklara och genom diplomatiska formuleringar få dem att acceptera situationen utan att köra igång någon sorts släktfejd (jag tror till exempel inte min mor skulle förlåta mig om jag uteslöt henne från mitt bröllop).
Svar på tråden barn på bröllopet?