• Tingeling89

    Stockholms brudar! Här tipsar vi om lokaler o annat i stockholmslän

    Ladyblight skrev 2014-08-04 21:48:07 följande:

    För att återgå till diskussionen om lokaler så håller jag med om att det är lite knepigt. Vi var ute efter en bra lokal där man kan ta med egen dryck och gärna även egen mat (catering). Det var svårare än jag trodde. Vi har dock tittat på en del bygdegårdar eller liknande stil, främst i norra Stockholm då vi bor i Sollentuna. Skälby i Järfälla känns godkänd men lite sliten utsida. Där kan man hyra för runt 5000-6000 för hela helgen. Liknande finns också i Viby i Sollentuna. Vi har dock bestämt oss för en lokal i Täby, Kvarntorpsgården. Landar på runt 8000 för två dagar, ljudanläggning, städning osv. 

    Vi tittade också på Nybohov och tyckte det kändes helt okej, bra med lite olika "delar" av lokalen för lounge, middag och dans. Dock är utsikten inte alls milsvidd då det är på bottenplan i huset och det är en hel del träd framför utsikten över Trekanten. Vi valde bort den pga att man har svårt att gå ut, får inte ta med alkohol ut på gatan för att röka m.m. 


    Ja tillbaka till lokalerna. Jag har prelbokat Nybohov, men känner som dig att det vore trevligt med möjlighet att gå ut.

    Någon som har något tips? Lokal för 50 personer där man kan ta med egen dryck alternativt att dem inte har skyhöga priser i baren i Stockholmsområdet. Vill så gärna hitta den där perfekta lokalen.
  • Tingeling89
    Ladyblight skrev 2014-08-09 10:07:31 följande:
    Vad är "perfekt" för er då? Det kan ju vara så olika. Vill ni fixa saker själva eller ta mat på plats eller catering? Ska det vara centralt eller mer utanför? 

    Vi kollade en del på www.bokalokal.se/ men där är det ju främst dyrare lokaler och centralt. Jag tycker det var svårare att hitta lokaler där man kan fixa saker själv. Vi funderade t.ex. också på Pålsundets matsal men de hade semester nu under juli och då bokade vi annat. Också osäker på hur mycket man kan göra där själv, det köket verkar lite litet men det ligger väldans fint. :)
    Som sagt så vill vi gärna kunna ta med egen dryck för att få ner priset lite, men annars så tar jag gärna allt via catering/festlokalens folk.
    Om det är i stan eller inte spelar inte så stor roll, men gärna inte mer än en timme från Stockholms innerstad. några tips?
    Anette86 skrev 2014-08-09 11:01:42 följande:

    Jag kan tipsa om källaren Peder Muur i Vasastan. De ligger billigare i priser. Maten billigare och man kan ta med egen dryck. de sköter allt med dukning, servering och städning etc. Riktigt trevliga och jag ser fram emot vår bröllopsfest nästa lör!!

    På hemsidan kan man skiva in sina uppgifter och få offert på en gång.


    Tack för tipset. Kikade på dem men tyckte dem verkade ganska dyra. men kanske jag som missförstod. Får ta en titt igen :)

Svar på tråden Stockholms brudar! Här tipsar vi om lokaler o annat i stockholmslän