• Stockholms brudar! Här tipsar vi om lokaler o annat i stockholmslän

  Ons 11 jun 2014 09:35 Läst 35442 gånger Totalt 28 svar
  Ons 11 jun 2014 09:35

  Hej alla stockholmsbrudar.

  Jag känner att det saknas en samlad tråd gällande Stockholm och dess utbud för bröllop.
  Här kan man tipsa om
  Lokaler
  Butiker
  Catering
  Transport M.m

  Jag kan börja fråga om lokaler.
  Det känns som att alla hittar lokaler för 1000-3000kr, billigaste jag hittade var för 3000kr o. Var ett fult café mitt i skogen norr om stan.
  Tipsa mig om sjyssta lokaler till en billig peng!

  Vi väljer mellan tre alternativ nu.
  1. M/s Borgila, båt på södermälarstrand. Jätte dyr hyra men hela båten för oss själva till klockan 3 iaf. Stort med eget rum förombyten o osv. Inkl catering minus personal 58000kr ca

  2. Fjärilshuset. Super vacker natur och häftigt att kunna gå in till fjärilarna o hajarna. Caféet byggs ut och det känns som planlösningen är bra för vårt bröllop. 51450kr ca

  3. Van det nootska palatset. Sååå vackra lokaler. Har varit där på konferens och det är som att vara på ett slott men mitt i stan. Perfekt! Har inte fått offerten än men enligt egen uträkning baserad på priser från hemsidan, 55000kr ca

  Vi blir ca 45 pers.

  Hur gör ni andra, o vad för tips har ni på andra bra lokaler eller annat?

 • Ons 11 jun 2014 14:52 #1

  Jag kan tipsa om blommor hos Floristkompaniet Ab, Norrlandsgatan 16 i Stockholm, Telefon 08-678 14 19 de är hur rara som helst.
  Foto då tipsar jag om vår, hon heter Malin Norlén www. malin-fotograf .com
  Lokal, Valvet som ligger på Skeppsholmen. 

 • Tor 12 jun 2014 11:34 #2

  Tack för tips!

  Kom igen nu sthlms tjejer, vad har ni för tips att dela med er utav?

 • Aniara­4
  Visa endast
  Tor 12 jun 2014 11:42 #3

  Vi var på www.nybohovsrestaurang.se/
  Inte den tjusigaste lokalen eller mest pittoreska omgivningen, men det är fräscht och utsikten är suverän. Lokalen i sig var inte SÅ billig, däremot var maten det, så totalpriset blev väldigt bra. Jag var lite orolig att maten var _för_ billig, men den var faktiskt riktigt bra också. Dessutom kan man ha med sig egen alkohol och hålla nere kostnaden på det viset.

 • Tor 12 jun 2014 11:45 #4

  Vad härligt Aniara, vi har tittat på den lite grann men som du säger är den inte....vacker, men utsikten verkar vara milsvid! Härligt att ni var nöjda!

 • Sön 22 jun 2014 12:33 #5

  Hittade det här: tyresoslott.com/fest/
  Går att klicka vidare för att hitta olika stora salonger i slottet.
  För mig som har enkelhetstvång kändes det ju himla trevligt att allt ingår i kuvertpriset, dvs mat, servering, dekoration, blommor, rubbet (förutom dryck). För den som vill styra allt det själv är det väl ett minus, men jag skulle älska det.

  Har varit flera gånger på Tyresö Slott och det är ju väldigt vackert, med en stor fin park med strand och brygga och allt. Vi hade faktiskt tänkt dra dit och ta våra bröllopsbilder i den parken.
  Har dock som sagt inte provat det här alternativet och vi ska inte ha den här typen av bröllop, men skulle jag ha det skulle jag överväga det här, jag som inte skulle vilja/orka fixa allt själv.

  Någon som har någon erfarenhet?

 • Tis 15 jul 2014 21:18 #6

  Vi har tänkt ha ceremonin på Lidingö (antingen Lovik eller Blue Hotel ute vid Elfvik) och sedan hyra Strömma Kanalbåt ut till landstället, där vi tänkte ha festen i partytält.

  Tror att både Lovik och Blue Hotel är jättefina att ha bröllopsfesten på, men det blir nog åt det dyrare hållet...

  Någon som varit på skärgårdsbröllop där man åkt båt efter vigseln till festlokalen? Isåfall, hur var det? :)

 • Ons 16 jul 2014 08:11 #7

  Nu blev det inte bröllop i Stockholm för vår del till slut men vi tittade en del här innan vi bestämde oss. Ett av de ställen vi fastnade för var Bergendal i Sollentuna, www.bergendal.se. Ligger ju inte mitt i smeten men ändå ganska tillgängligt och väldigt fint placerat vid Edsviken. Det finns dels en liten herrgård och dels en modernare festvåning med panorama vy över Edsviken. Priserna kändes helt okej i förhållande till annat vi hade kollat på och vi uppskattade att det fanns övernattningsmöjligheter för gästerna på plats.

 • Ons 16 jul 2014 08:53 #8

  Ingen aning om pris etc, men i egenskap av att bo i söderort har jag alltid tänkt att Skanskvarn vore ett roligt ställe att ha fest på. Kul utsikt och väldigt centralt. Enligt bilderna såg ju lokalen fräsch ut, och går att sitta ute.
  Det beror ju på vad man vill ha, det är ju inte den där romantiska lokalen ute på landet med vidsträkta fält utanför dörren, men personligen skulle jag tycka det vore lite kul att vara mitt inne i stan, fast på ett fint ställe.
  www.skanskvarn.nu/

 • Mån 28 jul 2014 10:06 #9

  Vi kommer att gifta oss på Engsholms slott (mörkö), är än så länge (ett tag kvar tills bröllopet) mycket nöjd. De är två systrar som äger det och är mycket måna om att vi får som vi vill och kan göra speciallösningar för oss etc. Så ni som inte bestämt er för plats, kolla in det! :)

 • Mån 28 jul 2014 10:09 #10

  Vi hade catering från CateringDirekt.se och var mycket nöjda med maten, mycket prisvärt! :)


  7 juni 2014
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll