Inlägg från: Frults |Visa alla inlägg
  • Frults

    Hur gör vi med drycken?

    Hallå!

    Vi har ca 65 gäster som är utplacerade på 6 st bord. Bordsplaceringen sitter runt vinglasen i form av ett hjärta. Vi har en bar i lokalen där det är tänkt att man efter maten får köpa dryck för 5 kr/st. Stämningen och lokalen är väldigt avslappnat men romantisk.

    Så min fråga är. VAR har vi drycken under middagen? Tar man sitt glas, går till baren och får det påfyllt? eller ställer vi ut vin karaffer och öl och cider på borden?

    Jag tänker att det kan se fult ut med burkar på borden och att det pajar dukningen lite, men samtidigt så kanske det känns jobbigt att hämta båda tallrik och glas och gå och ta det man vill ha?

    Vad tycker ni?

  • Svar på tråden Hur gör vi med drycken?
  • Frults

    Vi planerar att båda ha kött och fisk i buffén. Så båda vinen måste nog vara framme tror jag.. hmm, vad skulle du föredragit själv? som gäst?

  • Frults

    Jag tror att vi ska ställa vinflaskor utan etiketter som karaffer liksom. Så får det vara vitt, rött och vatten på bordet. Öl och cider får man hämta i baren, Och efter middagen får man även ta vin i baren. Tror det blir minst rörigast så..

    Tack för er input!

Svar på tråden Hur gör vi med drycken?