Inlägg från: Anonym (osäker) |Visa alla inlägg
  • Anonym (osäker)

    är klänningen fin eller ful



    Nu har jag gjort ett kap. Köpte en skiiiit billig kinaklänning. Den är helt okej, och jag tyckte den var fin när jag köpte den men nu är jag inte lika säker. Dock tror jag snarare problemet bottnar i att det är en spetsklänning. jag tror jag ångrar det...Men behåller jag den så har jag 10000kr över som skulle gått till klänningen som jag kan lägga på tex...ringen.. eller nåt annat bra.

    Den är för stor, så den ska sys in och då kanske jag känner att den är finare, för kvaliten är inte så dålig. Rejält tyg och allt, det som man dock märker är att broderiaerna fram är klippta  ur någon form med nät under och det är rätt fult. men det är inte något man ser om man inte tittar på dem noga.

    ÄR den fin eller ful? Var HELT ärliga tack.
  • Svar på tråden är klänningen fin eller ful
  • Anonym (osäker)

    Tack för all er feedback.

    Jag tycker ju den är fin men det är inte mon drömklänning. Dock tror jag ni har rätt. Om jag brudpiffar mig o provar den då så kanske den mer känns spm en dröm. Dock har jag också lite svårt för framsidan men tänker att en underkjol som håller nederdelen lite vidare kan lösa det.

    Jag betalade 1500 för den totalt och min klänningbudget var på 13000 så det blir nog att behålla den flr den är lok mon drömklänning och till det priset blir den ändå tillräckligt bra tror jag. Men man vet aldrig. Dyker drömklänningen upp kanske jag inte kan hålla mig....????

  • Anonym (osäker)

    Ja den är ju lös i både höfter o bröst o jag ser bredare ut. Det är nog så att när den ör insydd o klar o med allt piff så blir man fin.

    Men ja... det finns många vackra klänningar där ute. Men som sagt 10000 är ändå 10000...

Svar på tråden är klänningen fin eller ful