• Tenshi

    Vad är "för ungt"?

    Ville bara hälsa att jag är 22 (snart 23) och min sambo och fästman är 26 och vi har varit tillsammans sedan vi var 16 respektive 19 år. Det var dessutom ett distansförhållande som höll på i 3 år innan jag flyttade hem till honom (jag var från Skåne, han från Stockholm) och många trodde inte på att vi skulle hålla ihop 1 år ens, men efter 6½ år tillsammans, 4½ år förlovade och gifta inom 1-2 år är vi lika kära fortfarande och alla tycker att vi passar ihop superbra och många ser upp till oss som ett par och längtar tills vi gifter oss :). 


    Min poäng är helt enkelt att ålder har inget med kärlek att göra så länge kärleken är genuin och man själv känner sig mentalt redo för giftermål och dylikt, och det är också viktigt att inte lyssna på andras skit om att "du är för ung för att känna riktig kärlek" eller "ni kommer säkert att göra slut bara för att det är första förhållandet" för då mår man bara dåligt och det sabbar ens dag. I say go on och gör vad ni känner är rätt! :)

    Ps. "Hur kan du veta att du vill vara med honom, när du inte testat andra killar?" = En utav de dummaste kommentarer jag har hört i mit liv. 

  • Tenshi
    filibustern skrev 2014-06-05 17:18:00 följande:
    en väldigt vanlig fråga dock
    Dessvärre ja :/, but still, att säga nåt sådan är dumt från första början i min mening. till den som säger så säger jag: Har man inte vettigt att säga så behöver man inte säga något alls ^^
Svar på tråden Vad är "för ungt"?