Vad serverar man för mat på ett bröllop år 2014? Vad är vanligast?
Vi gifter oss iofs 2015, men vi kommer ha buffé.
Såhär står det på hemsidan:
Bröllopsbuffé
En bröllopsfest är en av livets höjdpunkter. Det gäller att planera så att kostnaderna blir rimliga utan att innehåll och upplevelse äventyras. Joj Catering har tagit fasta på detta då det gäller själva festmåltiden. Inte sällan vill brudpar ha en ?Tre-rätters? middag. Den kräver serveringspersonal med åtföljande kostnader. Som alternativ föreslår vi en bröllopsbuffé som dukas upp som en ?tre-rätters?.
Förrätt enligt Tapas-modell
Färsk sparris med parmesan & olivolja
Rödbetor med västerbottencrème
Serranoskinka
Hembakat bröd
Tapenade
Huvudrätt
Handskalade räkor med lime & citron
Kalvytterfilé med vitlök & örter
Dillbakad lax
Färskpotatissallad
Bulgursallad
Tomat- & löksallad
Tzatziki
Dessert
3 sorters ost efter brudparets önskemål
Hemgjord Marmelad & Kex