• fkidron

    Hur mycket måste det kosta?

    Nu gifter vi oss inte i Sverige så jag vet inte hur relevant det skulle vara att jämföra kostnaderna.. Men om det är något jag kan tipsa om så är det vad man bör och inte bör "skala av" på ekonomiskt. Jag vet inte hur det skulle bli om man hade spotify lista istället för DJ.. En DJ känner ju av stämningen och anpassar musiken därefter- med en bra DJ så kan ju festen hålla på till småtimmarna medan en dålig sådan kan till samma grad driva folk till att gå hem. Men är det ett mindre bröllop så kanske det är lugnt att en kompis står och flippar bland låtarna, kanske trots allt inte är så viktigt..

    Det jag skulle stressa på är att investera i en bra fotograf! Alldeles för många par som jag hört gift sig i Sverige valde att låta en kompis fotografera, och alldeles för många har blivit bittert besvikna på resultaten. Tänk dig själv, maten äts up, klänningen säljs eller hängs på galje för att aldrig användas igen, sminket tvättas av.. Men fotografierna kommer ni alltid att ha kvar. Hela minnet av dagen blir liksom annorlunda om man bara kan titta tillbaka på pixelerade, otydliga amatörbilder. Av allt som går att snåla på: Snåla INTE på fotografen! Bara ett tips..

  • fkidron

    Brud2017 
    Jag skulle nog inte betala en DJ 6000kr utan att ha hört honom. Vi anlitade en DJ som körde på ett bröllop till bekanta och därmed vet vi att han är värd pengarna. Men som du själv sa det hänger väl egentligen mest på bröllopsgästerna och deras humör än något annat. Så det största tipset är väl: Bjud in ett glatt gäng folk!

Svar på tråden Hur mycket måste det kosta?