Inlägg från: Plättis |Visa alla inlägg
  • Plättis

    Måste man ha vigselring?

    Jag är en smyckesmänniska! Det är snudd på så att jag inte går ut om jag inte har på mig hela munderingen med örhängen, halsband och ringar :P 

    Min förlovningsring har jag bara tagit av mig ett fåtal gånger sedan vi förlovade oss, särskilt när jag tränar. Att inte ha någon vigselring skulle göra att jag kände mig naken, så för mig är det ett måste. Vad alla andra gör är upp till dem! 


    filibustern skrev 2014-05-19 14:16:25 följande:

    haha, kom att tänka på en rolig grej vi diskuterade jag och min karl när vi skulle förlova oss, han HATAR tatueringar, det har varit tufft de få ggr jag tatuerat mig. Dessutom har han svårt för smycken, och då speciellt på händerna. så då när vi skulle diskutera vilka sorts ringar vi skulle ha, material, sten eller inte etc. så kläcker han ur sig: "kan vi inte tatuera in ringarna?" O.O när jag väl hade plockat upp hakan och öronen så förklarade jag stilla att - visst jag gillar tatueringar, men ALDIG I H-VETET att jag tatuerar in förlovnings/vigselring. haha

    rätt så komiskt.. :P


    Jag tycker det är vågat att tatuera in vigselringen. För även om äktenskapet inte varar för evigt så kommer tatueringen DEFINITIVT att göra det!

    Själv skulle jag inte göra det. Mina tatueringar gör jag för min egen skull, så jag kommer aldrig att tatuera in vigselring eller min sambos namn. Även om jag älskar honom mer än allt annat i världen. Han har lovat att inte tatuera in mig i sin egen hud heller ;)
    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Måste man ha vigselring?