• Himla

    Öppna en bröllopsbutik

    Anonym (shoppen) skrev 2014-05-13 22:35:04 följande:

    Tack för feedback Chicita.
    Du har nog rätt gällande sömmerskan.  Jag tänker ändå att många klänningsleverantörer har en väntetid på ca3-6 mån för en brudklänning, så kanske kan mina eventuella kunder tänka sig vänta en månad eller två på att få sin klänning också iaf till att börja med. Om det går bra kan jag utöka med en till sömmerska. Det kommer inte vara kinaklänningspriser men jag vill gärna tro att många ändå väljer att köpa sina klänningar i butik, som jag gör bland annat.

    Det finns butiker i stan med ett sortiment med kläder till brudpar och följe, kanske 5 par skor och väskvarianter och ´lite smycken, men inte dekorationer´och jag själv saknar det.


    Ta hellre in prisvärda klänningar i bra material och ha en sömmerska för ändringar samt sömnad av egen designade brudklänningar om du vill ha en affär som ska bära sig. satsa kanske på vintage/klimatsmart stilen så du nishar dig. Sy upp kopior av tidsenliga original tex. man skulle kunna göra samma modeller i olika material, då kan man köpa samma modell i olika prisklasser....Bra idé du har men jag skulle råda dig att verkligen tänka igenom affärsidén :)
Svar på tråden Öppna en bröllopsbutik