Inlägg från: FrökenW |Visa alla inlägg
  • FrökenW

    Förlovningsring(ar)?

    Jag håller med daniiel, det skulle kännas lite märkligt och otidsenligt om bara jag var 'märkt', som om jag tillhörde honom men inte tvärt om, typ. Väldigt vanligt i många andra länder som sagt, men jag hade nog inte uppskattat det. :)

    Min sambo-snart färstman köpte ringar till oss båda att ha redo vid frieriet (det hände lite saker på vägen, därför jag vet om detaljerna vilket egentligen inte var meningen...) - delvis för att han ville att det skulle vara en överraskning och delvis för att jag är student och han arbetar, så jag hade haft svårt att betala för hans ring just nu. Hans förlovningsring kommer sedan bli vigselring, så han kommer bara ha en ändå. 

    Men du kan ju fria med bara en ring till henne så kan ni välja en till dig efteråt, om du inte vill köpa en till dig själv? 

  • FrökenW

    Men hade jag verkligen blivit överraskad som planen var så hade jag nog bara tyckt att det var naturligt att han hade fixat en ring till sig själv också, så visst kan du köpa en till dig själv om du vill. Lite speciell känsla att få trä på hans ring vid frieriet också. :)

Svar på tråden Förlovningsring(ar)?