• Ändrade planer? I smyg ist?

  Fre 2 maj 2014 10:32 Läst 2108 gånger Totalt 15 svar
  Visar endast inlägg av Alyllyra - Visa alla inlägg
 • Alylly­ra
  Återställ
  Fre 2 maj 2014 10:32 #8

  Det viktigaste är väl att ni känner er 100 % nöjda med ert upplägg och att det verkligen är så ni vill ha det. Eventuella tveksamheter som ni har nu riskerar att växa sig större om ni inte adresserar dem och går igenom era ståndpunkter.

  Vad är fördelarna respektive nackdelarna med den ena eller den andra typen av vigsel? Vad är det som talar för repektive emot? Och är det så att det ligger något annat i bakgrunden och spökar som gör att det är skönt att "fly" den stressen och bara "få det överstökat"?

  Jag menar inte att det är så för er, men jag tror många par stöter på något under sin planering som gör att man bara vill fly allt och gifta sig på tu man hand. Det kan vara nått krångel med gästlistan, eller oro över budgeten, eller bara att man inte hittar rätt smak på tårtan. När man är mitt uppe i stressen kan det kännas som ett skönt alternativ att bara dra och lämna all beslutsångest bakom sig. Har man otur kan det sen slå tillbaka och man ångrar att man inte hade sina föräldrar där tex.

  Därmed inte sagt att det är fel att gifta sig på tu man hand, för många par passar det alldeles utmärkt! Men ofta har man ju ändå planerat ett visst koncept för att man ville ha det från början, och om det då sker en omsvängning i huvudet under processen tror jag att det är viktigt att ta ett steg tillbaka och fundera över varför det skedde och om det är något att ta på allvar eller bara bröllops/stressnerver soim spökar.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll