Inlägg från: Maj12 |Visa alla inlägg
  • Maj12

    Ändrade planer? I smyg ist?

    Vi ska visserligen ha med våra föräldrar och syskon på själva vigseln så det är ju inte samma sak som för er men alla våra kompisar har vi bjudit in på en fest två veckor efter själva vigseln.

    Vi kände att detta passade oss bäst vi vill hellre ha det lite och intimt. Kan erkänna att jag va lite nervös över vad kompisarna skulle säga, men vi har bara fått positiva kommentarer.

    Självklart kan ni dela upp det. Det är ju ni som ska känna er bekväma och va nöjda med ert bröllop inte fundera på vad alla andra tycker. (även fast det är väldigt lätt)

    Sätt er ner och jämför dom 2 olika vigslarna, alltså hur vill ni ha det om ni har ett kyrkbröllop eller hur vill ni ha eran vigsel i hemlighet. Så förhoppningsvis så kommer ni på vad som känns bäst för er. Lycka till!

  • Maj12
    Sassa84 skrev 2014-05-23 22:03:28 följande:

    Nu är vi gifta sen i torsdags förmiddag! :D Allt blev hur bra som helst och vi ångrar ingenting! ?

    Vi valde att ha med mina föräldrar och hans mamma i kyrkan. Sen åkte vi upp till mina föräldrars stuga för att bli fotograferade och efter det åt vi lite lättare lunch med det lilla sällskapet. :) Vädret kunde knappt ha varit bättre heller. Supernöjda med andra ord!


    Grattis!!! Så fina ni va!
Svar på tråden Ändrade planer? I smyg ist?