Inlägg från: Plättis |Visa alla inlägg
  • Plättis

    Svårt för att vara glad

    Vad är det som gör att du bråkar med din blivande om det? Jag förstår att slitningar i familjen kan påverka det egna förhållandet, men det är viktigt att inte låta det gå för långt. 

    Kan du börja med att prata med din blivande och se till så att ni har en enad front som Nyfiken gul skriver? Jag har lärt mig att man ska vara mätt, glad och utvilad när man ska prata, annars påverkar det mer än man tror. 

    Sedan hade jag slagit näven i bordet och sagt till gästerna att vi inte förväntar oss att de ska lösa alla sina problem nu direkt, men att de ska uppföra sig civiliserat på bröllopet och inte bete sig som mellanstadiebarn. Kanske lite omskrivet, men grundtanken kan vara densamma :) 

    Om det går att prata med dem en och en kanske det går förklara hur ledsen du blir av deras sätt att uppföra sig. Berätta hur ledsen du blir och att du inte kan glädjas över bröllopet eftersom de bråkar. 

    För det allra mesta är folk instängda i sin egen lilla bubbla och fokuserar bara på sina egna problem. Man måste bara ruska om dem lite så den spricker.


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Svårt för att vara glad