• VinterBrud2015

    Bröllop vintern 2014/2015

    Hej!

    Tänkte att det vore roligt att höra från er andra som planerar bröllop till vintern! :)

    När gifter ni er? Vad har ni för planer? Hur långt har ni kommit? Och alla andra funderingar..

    Så kan vi hjälpas åt lite med alla problem som vi garanterat kommer att springa på ;)

  • Svar på tråden Bröllop vintern 2014/2015
  • VinterBrud2015

    Åh ja den såg jättefin ut den tårtan, kottar är  så snyggt som dekoration! Vi har kommit fram till att mycket av våra dekorationer i övrigt kommer gå i brunt så inte helt olikt vad vi kommer ha men på tårtan vill jag nog ha lite färg också, hallon eller passionsfrukt eller nåt sånt.

    Mm det är svårt det här med skor. Vet inte om jag ska ha några lågskor alls, då blir ju klänningen alldeles för lång? fast det är klart att fötterna kanske inte kommer va så glada på en. De grövre skorna jag har köpt är dock ecco så jag tror de kommer va rätt bra att gå i www.footway.se/sculptured-75-bordeau-oslo.html?&gclid=COvWxYzQocECFcbDcgod9wcAXQ

    Ja de skorna såg ju riktigt sköna ut! Jag hade velat ha nåt med pälsdetaljer också men inte hittat några jag gillar. Kul med en ny skosida, den har jag missat!

  • Fia88

    Dina skor som du hittat var supersnygga!
    Inte min färg men väldigt snygg design.
    Fötterna kommer inte vara glada i slutet av kvällen , men det är ju bara en dag =)

  • VinterBrud2015

    Hehe ja jag tycker faktiskt de får klara sig. Jag brukar inte ha problem att ha klackar en hel dag, så länge det inte är några obekväma skor eller rangliga stilettklackar. 
    Tack! De finns i svart, blått och en lite grön/blå färg också :)

  • VinterBrud2015

    Åh nu har jag beställt en kappa från eBay, undrar om det här verkligen var en bra idé...
    Väldigt orolig för om storleken blir bra, blev inte alls klok på deras storlekstabell men hoppas säljarens råd stämmer. Känns som att det där kanske var tusen kronor i sjön men jag vill så himla gärna att den ska vara bra för jag har inte hittat något jag gillar i butik här..hoppas hoppas.

    Har beställt den vita fast med den bruna pälskragen:
    www.ebay.com/itm/Womens-Winter-Luxurious-Faux-Fur-Full-Length-Double-Breasted-Parka-Coats-Jackets-/350961604842

  • Fia88

    Den är kappan är verkligen superfin! Tråkigt att deras storlekstabell inte var så lättförståelig. Det är sällan lätt med amerikanska storlekar.
    Håller tummarna för att storleken funkar när du får hem den.

  • VinterBrud2015

    Hmm, inte hört ett ljud om kappan sen jag beställde den, känns inte jättebra.
    Desto bättre är att vi har fixat alla inbjudningar nu så de ligger redo att skickas iväg så fort hemsidan är uppe och snurrar, förhoppningsvis ikväll! Kul att se om man får några reaktioner när inbjudningarna går ut, fick ni det? Förvisso vet ju de flesta redan men ändå :)

    AkJ, nu är det inte många dagar kvar? Hur känns det? :)

  • elb

    Angående jackor som är snygga till klänningen... jag har letat och letat men inte hittat någon i rimlig summa som jag kan tänka mig ha på fotograferingen (vi ska fota lite utomhus i januari månad, så en bra jacka behövs...). Har letat på diverse bröllopssidor och har varit i bröllopsbutik för att hitta något att hyra alternativt köpa samt kollat vanliga klädesbutiker, men icke. Allt är för dyrt eller passar inte till sammanhanget. Men så kom jag plötsligt på att bara söka på blocket efter "pälsar". Hittade en fuskpälsjacka från Kappahl som någon lagt ut för 200 kr. Score!!! Den är en "vanlig" brunaktig pälsjacka men som definitivt funkar till en bröllopsklänning! Så mitt tips är att inte snöa in sig på alla "bröllopsjackor" utan kolla efter "vanliga" jackor begagnat! Jag kikade även på loppis innan jag hittade den jag nu har köpt, men tyvärr så var det jag hittade då inte i min storlek men annars också ett väldigt bra och billigt alternativ

  • MikaBröllop

    Vi ska gifta oss på nyårsafton 2014. Min fästman friade i början av september i år, men vi ville inte vänta så länge och ville ha vinterbröllop och föll för nyårsafton som datum. Vi skippar vårt annars stora födelsedagsfirande innan och efter jul som vi brukar ha, och kör på en ordentlig bröllops-och nyårsfest istället :) 

    Temat är tänkt vinterromantik och Pinterest är ju grymt för att få inspiration till dekoration och sådant vi tänkt fixa själva :) 

  • VinterBrud2015

    elb: Kul att du hittade en jacka, vilket fynd! :) Jag har tittat lite på blocket också men inte hittat rätt än, får se hur den jag beställt ser ut först.

    MikaBröllop: Grattis! Festligt att ha ett nyårsbröllop :) Var ska ni vara?
    Hehe ja inspiration finns det gott om, nästan för mycket ibland ;)

  • MikaBröllop

    Vi kommer gifta oss i utkanten av stockholm, en villa som ligger nära vattnet :) Så hoppas på uppehåll och snötäckt för vigsel utomhus, eller på altanen med tak över med utsikt över vattnet :) 

    Haha ja man måste verkligen begränsa sig och fokusera på vad man kan göra själv och vill ha ^.^

Svar på tråden Bröllop vintern 2014/2015