Inlägg från: Sommaren2015 |Visa alla inlägg
  • Sommaren2015

    att bröllop är något eget...

    Ni kunde ju kollat med brorsans och hans sambo om det tänkt gita sig? Har ni varit tillsammans kortare tid tycker jag dessutom att det är det artigaste att göra (vet inte om så är fallet)

    Min sambos bror har varit förlovad i ganska många år, de har två barn och hus. Vi är mycket mer nyförlovade och har inga barn. Innan vi bestämdes oss frågade vi dem om de hade tänkt gifta sig nästa sommar, men så var inte fallet. Hade de tänkt de kunde vi ju "spridit ut" bröllopen lite, mest för att familjen ska kunna få lite luft i sina scheman.

    En bröllopsdag är ju inte _bara_ brudparetsdag. Det är en dag för familjerna och vännerna att träffa varandra (kanke för första gången i vissa fall om man bor i olika landsändar) och för att alla ska kunna ha kul!

  • Sommaren2015

    Man frågar ju inte alla, vi har en del vänner som vi insett kommer gifta sig samma sommar som oss- vilket känns jättekul! Att kunna tipsa varnadra när man hittar fina lokaler osv.

    Vårt fall blev det tydligt att det var bra att fråga (tvilling)brosan efter som de varit ett par så länge och vi är ganska nya som par, det skulle känndes bäst att kolla av med dem eftersom de nog gift sig för flera år sen om de inte fått barn ganska tätt. 

    Vi hade gärna gift oss samma sommar som de, men vi ville kolla hur deras tankar gått. De ska ha bröllopsfesten i lokalen som jag blev kär i, så den fick vi hoppa :) De satt de var ok för dem att vi tog den, men den ligger väldigt nära där de bor (inte så nära oss) så vi letar vidare!

Svar på tråden att bröllop är något eget...