Inlägg från: Utvandrare |Visa alla inlägg
  • Utvandrare

    Egen meny för barnen på bröllopsfesten

    Är kuvertpriset en issue? I så fall skulle jag kanske kolla vad restaurangen kan trolla ihop åt barnen. 

    Annars skulle jag servera samma sak till kidsen som till de vuxna, och sedan se till att det finns något de små ka äta sig mätta på (mackor, frukt, eller godis) om de inte tycker om det som bjuds, eller blir hungriga senare. :)


    Vår elvaåriga son har varit på nästan lika många Michelinrestauranger som jag, och vår dotter har hunnit med fem eller sex stycken under sitt första levnadsår. Personalen på alla ställen har varit väldigt tillmötesgående, och erbjudit alternativ de få gånger sonen har smakat på en rätt som han inte tyckt om. Svårast brukar vi ha med efterrätterna, förrätter och varmrätter uppskattas ofta av båda våra barn. 

    Däremot gillar inte våra kids korv, hamburgare, köttbullar, pannkakor, tårta eller glass... (trots att vi föräldrar gärna frossar i sånt). Är vi bortbjudna brukar jag bara säga att de alltid är lite pippliga i maten och att värdinnan inte ska ta åt sig. Sedan matar jag dem efteråt om de fortfarande är hungriga. 

    Ang. barnbord så gillar jag konceptet. Från min egen barndom har jag mycket roligare minnen från barnborden än från att sitta vid "tråkiga" vuxenbord. ;) Det beror nog lite på vilka barnen är, och hur man har ordnat i övrigt, men kan vara en toppenlösning.

Svar på tråden Egen meny för barnen på bröllopsfesten