• Ello

    30 aug 2014

    AnnsiA
    Men!! Jag vet inte vad jag ska säga, jag LIDER med dig. Jag hade blivit galen, och jag hade sagt det till dem. Jag vet att relationen med din mans familj är viktig, men betyder det att dom ska få bete sig hur som helst? Ska du gå runt och vara ledsen medan dom styr och ställer? Blir det bättre relation av det?

    De är italienare räknar jag med, och jag tror att, liksom min blivande, så är dom mer rak på sak än vad vi är i Sverige. Så säg sanningen, du är väldigt ledsen att de inte har bokat tidigare som lovat och att du inte vill vigas på hotellet. De får nu se till att finna en plats liknande den dom har lovat dig att ordna.

    Var ärlig även om det är svårt!
  • Ello

    Jag har, irriterande nog, kommit i en period där jag bara inte orkar planera mer. Men å andra sidan tror jag att det mesta är på det torra.

    En del småting som ska fixas, men det mesta kan jag inte göra något åt just nu ändå.

    Känns dock som om jag glömmer något! Men så är det väl...
    Nu är det inte lång tid kvar. Om två veckor reser jag hem till Sverige och då måste allt "pappersarbete" vara klart.

    Fick en kalldusch när jag insåg att vigselbevispappret var borta, men fick ett nytt skickat så det gick bra. Puh...

  • Ello

    Lightinthebox SUGER verkligen. De säger att man inte kan höra av sig förrän efter 40 dagar, men ligg på dem ordentligt! Säg att det står inte 40 dagars lev. tid etc. (vet inte vilken frakt du valde)

    Säg att du inte kan vänta, att du vill ha sakerna nu. Ge dig inte!

    FruR
    Du skickar in lappen med hindersprövningen.
    Du kan använda ditt gamla pass om ni reser efter bröllopet, boka i ditt gamla namn. Det tar några veckor innan ditt nya namn reg. Du får hem ett papper som bevis, det tar du med dig till passkontoret. Kolla polisens hemsida eller skatteverket så står allt om namnbyte vid giftermål där. Körkortet gäller.

  • Ello
    maiaz
    Vigs också i trakten, men elden och röken tycks mest ligga på åt andra hållet. Är dock nervös att den ska ta helt av och totalförstöra hela området.

    Tror dock jag är i säkerzonen då jag är i Västerås och inte i Sala.

    Håller tummarna att vi båda blir vigda och att dom får bukt på branden.
  • Ello

    Jag håller på att få "panik" över detta med alkohol. Idag kom jag på att jag nog ville köpa mer än vad jag tänkt tidigare... försökte mig på att gissa vad alla ska dricka. Öl och rött vin tror jag är OK, men vitt vin och cider. Blir alldeles nervös. Ungefär 31 personer dricker vitt vin, men egentligen tror jag det är färre. Dessutom kan några av dem dricka annat istället, så man vet ju inte vad dom väljer.

    Men med sittande förrätt, buffé och så bjud på vitt vin och vider resten av kvällen, räcker 7 boxar vitt + en flaska och 6 plattor cider?? Hur har ni räknat på det? Och hur räknar ni åtgång av dricka/läsk? Vill ju inte att det ska ta slut men vill hålla det så billigt som det bara går.

    Annars är jag i princip klar. Är lite småfix så klart, men rester ju hem på lördag så ska göra det sista hemma.

  • Ello

    Mjo, jag vet, men börjar handla om pengar vi knappt har... vill inte att det ska finnas MASSOR heller, man ska få så man är nöjd.

    Får se hur vi gör. Känns som det är omöjligt att beräkna något så när.

    Speciellt läsk, finns ju ingen guide på det någonstans :/

  • Ello

    Vi hade också det på vår bröllopssida, men inte så många som svarade vad dom ville dricka. Skulle nog satt det i inbjudan istället.

  • Ello

    Ja, under middagen tror jag vi har bra planering, det är efter middagen som blir så svårt. Jag vet ju inte hur lång tid det blir efter middagen, om den slutar åtta går det ju åt myyycket mer än om middagen är klar elva (lokalen stänger ett).

    Jaja, vi får se. Tror jag kör på detta och tar det slut så kan jag ju inte göra så mycket åt det just då :)

    Skönt att det känns bättre, börjar ju närma sig med stormsteg! När reser du?

  • Ello

    Vill gärna dansa vals. Vi hade tänkt tango men tiden blev för knapp.
    Tror inte det blir val heller. Så vi får väl stå och kramas inför publiken :P

  • Ello

    Tror jag blir hippad den 23. Enda lördagen jag är hemma före bröllopet så det är väl inte så svårt att tänka sig att det blir då. Vet nog ungefär vad vi kommer göra också, men ser fram emot det ändå. Ska bli kul att se vilka som är med :)

    AnnsiA
    Då har du en vecka på dig ungefär då att ha "planering-på-avstånd-panik". Haha. Har gnagt i mig hela veckan, men imorgon bitti reser jag. Kan ju ordna saker sen också, men i alla fall.

  • Ello

    Haha, du borde fått en sån pip så du kunde stå och kissa också ;)

    Hoppas ni hade kul, min hippa blir på lördag, så det ska bli kul. Ska bli mest kul att se vilka som kommer :)

  • Ello

    Ja, nu har jag åkt. Har fått provdukat och kollat upp en hel del saker redan, så nu känner jag mig lite mindre nervös :)

    Jag har ganska stor byst, eller i alla fall tung (okej, hängpattar ;)), 75D. Jag har provat såna utan axelband och såna man klistrar fast på kroppen, och det ser inte bra ut. Får en kant av BH och de som man klistrar... ja, de sitter ju visserligen fast, men ser ut som tant Agda med brösten halvvägs till magen. Jag har fått tips om några som kallas wonderbra som ska vara riktigt bra (enligt andra med stora bröst).

    Om du däremot har mindre bröst, kanske a-b kupa 70-80 så tror jag att du kan ha en som man klistrar fast! När jag var yngre tejpade jag med silvertejp när jag ville slippa BH, det funkade alldeles utmärkt, och så länge du inte river loss den (brännmärken) går det ju bra. Men ändå, inget jag rekommenderar denna dag. :D Men jag har sett att det finns någon ny sorts tejp som jag tror man kan kombinera med klisterbh, tejpen håller upp, och bh:n pushar lite och döljer styva bröstvårtor.

  • Ello

    Det mesta är i princip klart. Har så klart också blivit sjuk. Halsont och feber! Så perfekt timing. Men å andra sidan, det kunde varit i slutet av veckan. Räknar med att bli bra till dess istället!

    Ligger dock mest och vilar och tänker på allt jag borde göra :P.

    Hoppas det är bättre mer alla andra!

  • Ello

    Nu har lokalen pyntats och mat lagats och väskor packats. Sjukt redo!

    Nu ska jag äntligen sova lite. Sen åker vi!

    Lycka till imorgon !!

  • Ello

    Vi hade också en helt fantastisk dag! Känns dock lite overkligt fortfarande... Jag njöt i fulla drag, allt klaffade, kan inte klaga på någonting! Fick mycket beröm för välplanerat och fint genomfört där alla detaljer hängde samman, så det var kul efter allt slit!

    Kan knappt ens säga att det var småsaker som gick fel. Visst blev inte exakt allt som planerat, men inget gick fel! :)

    Nu försöker jag bara förstå att det verkligen hände!

    Och jag har ännu inte lidit av att slippa tänka eller planera, tycker bara det är skönt. Mannen (!!) var ju rädd att jag skulle gå in i någon form av depp, men det var inte jag. Har verkligen lagt min själ i bröllopet och nu tänkte jag få den tillbaka.

    FANTASTISK dag! Och att vädret höll gjorde ju bara dagen ännu bättre!

Svar på tråden 30 aug 2014