Inlägg från: karanfil |Visa alla inlägg
  • karanfil

    30 aug 2014

    AnnsiA
    Håller med ovanstående: ni behöver få fram att det inte är vad ni vill att ni ska ha vigseln på hotellet. Kan inte din blivande hjälpa till med kommunikationen? Det är ju hans familj och han känner dem bäst.
  • karanfil

    Jag hoppar in i tråden såhär med bara fyra veckor kvar!

    Vi har efter en del velande hit och dit bestämt oss för att vår bröllopsdag ska bli den 30 augusti 2014 Hjärta

    Vi gifter oss i all enkelhet hemma hos oss med bara familjen närvarande. Vi blir 14 personer, inkl 4 barn, varav två är mina. Det mesta är fixat, bara småsaker kvar. Känns bra att hålla det enkelt, det passar oss bäst.

  • karanfil

    Oh, ja, jag får oxå fjärilar i magen när jag tänker på på att prata om mig själv som någons fru och om min sambo som min man. Längtar jättemycket efter det.

  • karanfil
    FruR skrev 2014-08-07 13:08:54 följande:

    Fan. Vad aka jag göra??


    Sätt ett gummiband om dem?? Flört Nä, skämt åsido, men tänker att det inte är så lång stund du ska ha på dig skorna. Behöver du gå i dem eller bara stå?
    Om din mamma jobbar i skoaffär kanske hon oxå kan hjälpa dig med vad det är för problem m skon: är den för stor? för bred? och utifrån det försöka felsöka eller rättare sagt problemlösa.

    Har nog inga bra råd egentligen. Låter läckert, men jag skulle inte palla såna skor. Imponerande!
  • karanfil

    Jag gifter mig för andra gången och första gången jag gifte mig för 19 år sedan (!) blev jag hippad två ggr, jättekul!!

    Denna gång vill jag inte bli hippad och det är heller ingen stor tillställning vi ska ha. bara de allra närmsta som vet vilket datum vi ska gifta oss.

    Igår hade jag en lyxdag för mig själv som förberedelse inför de Stora Dagen: jag började med ansiktsbehandling + massage + frans/brynfärgning, sedan var jag hos frisören och putsade lite samt färgade så att det inte ska vara några utväxter på bröllopsfotona Flört Vi pratade även om hur min frisyr ska se ut och det känns som hon fattade precis hur jag ville ha det Skrattande

    Det mesta är fixat och ordnat. Det vi har stora problem med är fästmannens kostym som vi måttbeställt på Suitopia. Först var den försenad i nästan 4 veckor. När den väl kom, var den så illa sydd och hängde som en säck. Vi har reklamerat det och haft den tillbakaskickad för ändringar och den kom tillbaka igår.... Sitter lika illa som förut... känns lite stressigt nu....

  • karanfil

    Om exakt en vecka (kl 13) står vi inför vigselförrättaren och säger JA till varandra!! Skrattande
    Pirrigt!!!!
    Jag är nog mer nervös/pirrig än jag vill erkänna, märker att jag har svårt att sova på nätterna och är lite allmänt virrig. 

    Vi har allt klart förutom fästmannens kläder. Hans kostym som vi beställde på Suitopia 29 maj (ja, vi var ute i god tid) har krånglat hela tiden. Han lämnade tillbaka den i onsdags och har fått pengarna tillbaka, det var ju bra men nu står han utan kostym! Så han får gifta sig i chinos och skjorta istället. Lite trist för han är så jäkla stilig i kostym!

    Allt klart hos er?

  • karanfil

    Grattis till oss alla som gifte oss den 30 augusti! GladHjärta{#emotions_dlg.flower}Skål

    Vår dag blev precis som vi ville ha den: enkel men stämningsfull, festlig men avslappnad, med de allra närmaste och käraste omkring oss.

    Vi hade vigseln hemma med bara mina barn och vittnen. Gästerna kom efteråt och vi var 20 st varav 6 barn.

    Vi hade beställt karibisk buffé som var supergod samt smörgåstårta (för det är det bästa min man vet!) och så tre olika tårtor. Mannen hade oxå fixat lite "meze" från sitt hemland: rökt nötkött, salami och speciell vitost - mums!

    Vi hade tänkt ha vigseln på balkongen för det är så vacker utsikt, men just den timmen på dagen när vi skulle ta foton (före vigseln) och under vigseln, ösregnade det, enda timmen på hela dagen!! 

    Men det gjorde ingenting, vi sa ja båda två, jag kände mig vacker och min man var så snygg, så snygg!!! Hjärta

    Hoppas er lördag den 30 augusti 2014 var lika underbar som min var!!

Svar på tråden 30 aug 2014