• FruR

    30 aug 2014

    Åh vad roligt att det är så många fler på det datumet!
    Min sambo friade på min födelsedag 14e juni i år!


    Då vi har ett "litet" bröllop går det att fixa med så kort varsel trots att allt som hör till ska vara med. Blod svett och tårar men snart så är allt fixat!
    På fredag ska klänningen nålas om och varje dag landar spännande varor till bröllopet i brevlådan. Vi kommer att vara på en vacker hälsingegård i en salong med 3 rätters med vår närmaste familj inkl respektive såklart. Till kyrkan verkar ganska många komma men middagen hålls mer intim och lyxig.. passar oss perfekt då jag inte alls är förtjust i"stora" fester :)

    4 veckor kvar tills man vaknar som Fru. Fler än jag som får fjärilar i magen av den tanken?

  • FruR

    Får jag fråga om hur det funkar efter. Jag byter efternamn tex. Behöver ju bytt pass å körkort tex. Hur går man till väga? När går namnbytet igenom? Antar mitt körkort inte är obrukbart 15.01 30/8 ??

    Sen en helt annan sak. Vi är 20 pers på middagen. I en salong. Har ni nå tips på "lek" eller knåp å knep för en sådan skara?? Så det inte blir trist?

  • FruR

    Mj84

    Håller med dig fullt ut!!

    Jag vet inte ifall jag ska få en möhippa. 16e kommer dom ha för mannen. Det är ju bara då och 23e som finns kvar....

    Vi har ju ingen stor fest för vänner. Utan lyxig middag för familj men de flesta vännerna kommer till kyrkan ändå å det uppskattar jag:)

    Jag har inte heller några barndomsvänner som min sambo. Kort å gott: jag önskar å hoppas "nån" fixar en för mig så som mannen får. Men ja, jag kan inte räkna med det :(

    En annan sak; jobbar på att få in mina skor. Jag älskar dem. 12cm röda. Hur coola och va kra som helst. Men jag tappar höger hela tiden och det för ont. Jag gråter.

    Mamma gör allt hon kan. Hon har tagit hit alla typer av inlägg som finns. Hon jobbar i skoaffär så hjälp får jag. Har ett par andra jag kan ta på senare på kvällen å det känns bra. Men dessa. Skorna med stort S liksom

    Fan. Vad aka jag göra??

  • FruR

    Vi har ju vårt på en herrgård som är en restaurang så behöver inte vara orolig att nått tar slut. Dyrt jo, men vi är inte många så detta är vår lyx. Det knepiga är dock att ingen mer än en av sambons systrar faktiskt svarat att dom kommer.... man vill ju ha svar även fast det "bara" är inom familjen?

    Hur har era nära i allmänhet reagerat på ert bröllop?
    Familj, vänner mm?
    Pratar dom mycket om det?

    jag börjar bli nervös. Så sjukt nervös. Det mesta är klart nu, det kommer många till kyrkan så igår gjorde jag klart alla såp-bubbelflaskor och programmen. Nu är det bara de små häftena som kommer ligga på bordet som är kvar men det är ju inte så många... 
    Lite skraj över klänningen också.. den ska förvandlas från en 40 till en 34 och tror dom kommer fega då dom tar in den.... hellre tajt som f*n än en orolig känsla av att man tappar den.... tycker jag :p

    17 dagar kvar... 

  • FruR

    Jag blev hippad igår. Totalt oförberedd!! Hade det jättemysigt och trevligt. Årets bakfylla idag dock men idag var det gubbens tur så nu får jag flina upp mig:)

    2 veckor kvar!!!!

  • FruR

    Allt klart här. Bestämde idag att vi kör en sjuj*vla fest till våren för alla vänner å folk vi tycker om och har band. Känns kul å längtar redan!! På lördag blir det lyxig middag m familjen "bara"

    Jag har fått en stor finne på sidan av kinden. Rädd fler kommer också pga stress. Jag får panik. ????

  • FruR

    Lycka till idag alla!!!

    Idag är det vår och våra älskade mäns dag!!

    NJUT, ta det och andas

    ??

Svar på tråden 30 aug 2014