Inlägg från: Sagolina |Visa alla inlägg
  • Sagolina

    30 aug 2014

    Får jag hoppa in här?

    Jag och min sambo gifter oss 30augusti (Bara 45dagar dit!!!) och börjar nu känna stressen...

    Vi har klart kyrka+ festplats, cateringen är under kontroll, sambons frack är bokad, ringarna ska hämtas i veckan och lite småpyssel börjar vara klart. Min klänning finns, men eftersom jag är gravid kommer jag prova den om 2v och så börjar de göra lite justeringar då, sen blir det en sista provning närmare vigseln. Har bokat tid för hår och smink och snart är det dags att beställa blommor.

    Program och sådant har vi inte alls hunnit fundera på, ett av mina största stressmoment just nu!

  • Sagolina

    En fråga som snurrar på i mitt huvud just nu: efter bröllopet och festen, när det är dags att komma ur klänningen, hur tänker ni göra? Jag kommer behöva hjälp av m2b att få upp korsetten, men sen? Underkläderna jag har på är inte vackra precis, dra-in-magen-trosor som kommer upp till under brösten... Kanske kan byta till snyggare trosor under klänningen genast då vi kommer till hotellet, så försvinner det problemet?

    Löjlig fundering kanske, men min hjärna har verkligen låst sig på denna fråga idag!!

  • Sagolina

    Ponduss Det låter som en bra plan!

    Och det där med att ta sig på toa blir väl ett projekt i sig... Höga trosor, spänd klänning och en gravid kvinna, match made in heaven;)

  • Sagolina

    En månad till vår dag:)känner ni att läget är under kontroll? Vi ligger lite efter, men hoppas på att få mycket gjort nu när sambon är ledig två dagar:)

    Idag har min syster varit här och hjälpt mig med placeringskort och så har vi planerat hur bordsplaceringskartan ska se ut. Ännu är det några kort att fixa och placeringskartan gör vi inte klar före några dagar före bröllopet. Skönt att vara igång med dem i alla fall!

    Imorgon är det sista dagen att OSA, så hoppas på att de sista hör av sig då. Imorgon är det också dags att prova klänningen igen. Ska bli intressant att se om kroppen har ändrat sen början av maj. Tycker själv den är lika, men är ju trots allt i v16 nu, så kanske det har hänt saker jag inte reagerar på själv. Ska också hämta ringarna imorgon, spännande!:)

  • Sagolina

    Nu har jag provat min klänning och den är nålad för lite justeringar. Tycker så mycket om den och tror den kommer sitta bra även om magen hinner växa lite de närmaste veckorna. Plockade också upp våra ringar, så nu har vi dem här hemma. Allting känns så mycket mera verkligt plötsligt:)

  • Sagolina

    2veckor så är det dags att skära tårtan;)

    Håller på och pysslar med ett och annat. Idag har jag gjort pompoms, fixat sista placeringskorten och rullat 50servetter+fäst placeringskorten i dem. Min farfars syster har sytt 72 tygservetter åt oss, så otroligt snällt! Igår köpte vi starksprit + öl och i nästa vecka kommer vinerna vi beställt.

    Imorgon är dagen vigd åt att träna på vals och fixa spellista till kvällen. På tisdagen ska vi träffa prästen och på fredagen catering. Alla lösa trådar ska knytas ihop. Det som stressar mig nu är att kantorn inte hört av sig, så vi vet inte om den musik vi tänkt oss kommer att fungera. .. hoppas på svar på måndagen!

  • Sagolina

    Jag blev hippad igår. Picnic i en park, sumobrottning (med dräkter), avslappnande bad och indisk huvudmassage. Perfekt program för en gravid småbarnsmamma;)

    var skönt att kunna sitta i lugn och ro och umgås.

    Usch jag börjar bli stressad över dansen... Varken jag eller sambon brukar dansa(har aldrig dansat tillsammans!!), men bestämde oss för att i alla fall dansa en vals på festen. Nu är det mindre än 2veckor kvar och vi har varken hittat låt eller övat på att dansa. Börjar nästa önska att vi skippade dansen helt...

  • Sagolina
    AnnsiA skrev 2014-08-21 13:21:51 följande:

    Låter som en perfekt möhippa! :) Hur är en indisk huvudmassage? Lät fantastiskt! 

    Det är ju inte försent att ta bort dansen från programmet väl? Om ni verkligen inte vill? Annars får ni sätta er ner och välja ut en dans och så finns det massa bra tutorials på youtube som ni kan följa och lära er av :) Lycka till själv! Ja det är mycket småfix nu och man börjar blanda ihop saker känner jag.. Mycket har gått åt h-e (som t ex att jag beställt 22st solfjädrar men bara 16 har kommit.. Suck..)

    Men när man väl står där framför prästen så kommer allt spela mindre roll och man är lycklig bara att få gifta sig med sin drömpartner :)


    Indiska huvudmassagen var massage fokuserad på axlar, nacke och huvud.

    Min m2b vill fortfarande dansa, så idag ska vi öva, öva och öva.Sen kommer han vara borta för sin svensexa från lördag förmiddag till söndag eftermiddag, så då ska jag göra allt restrerande pyssel. Hoppas på att hinna sätta in mera dansövning under nästa vecka. Annars är det en massa tårtbakning på nästa veckas schema!
  • Sagolina

    Vi övar på valsen och så har jag kvar att klippa och limma ihop menyer till borden. Annars är allt gjort som kan göras nu. På onsdagen ska tårtbotten bakas, på torsdagen fyller vi tårtorna och för alla saker till festlokalen. På fredag har vi vigseln och så ska festplatsen ställas i ordning och tårtorna dekoreras. Sen hoppas jag på en ordentlig natts sömn och så är lördagen här:)

    Vi måste viga oss borgerligt då sambon inte hör till kyrkan, men vi räknar ändå lördagen till vårt bröllop. Det är då alla vi tycker om är med och det borgerliga är över på typ 5min...

  • Sagolina

    Idag ska jag börja med tårtorna. 7st tårtbotten ska bakas + en sats muffins till fredagen när vi ställer i ordning på festplatsen.

    Allting borde vara köpt (förutom blommor och bröd till nattmaten som köps på fredag) och läget känns under kontroll.

    Min m2b får sin frack först på fredagen, så hoppas den passar och så måste vi hitta lite tid att öva dansen ännu. Och m2b ska klippa ihop playlisten till kvällen idag.

    Snart, snart är lördagen här!

  • Sagolina

    Nu börjar det bli spännande! Om 1,5h ska vi vara på magistraten för vår vigsel och sen åka med familjerna till festlokalen och duka, fixa blommor till borden, dekorera tårtor mm.

    Och sen är det bara en natt så har vi vårt "riktiga" bröllopsfirande i kyrkan med alla vi tycker om.

    Jag känner mig ändå förvånansvärt lugn. Trodde jag skulle vara totalt upp i varv idag, men har bara ett härligt pirr i magen och tycker det ska bli så roligt:)

Svar på tråden 30 aug 2014