• mj84

    30 aug 2014

    Hej, vi ska också gifta oss den 30/8 och nu börjar det närma sig :)

    Känner mig lite stressad över vissa saker men det kommer ju att lösa sig. 

    Har en fråga till er som ska gifta er samma dag, har ni haft er möhippa än? 

    Jag har inte det och det är en av sakerna som faktiskt börjar stressa mig. Vi har ju som sagt lite kvar att göra och då känner jag att varje dag börjar bli rätt värdefull och jag inte vill "förlora" tid. Jag vet att det är planerat en möhippa för mig så vet att 2 dagar (en för möhippan och dagen efter för jag känner mig själv och blir lätt bakis) kommer att gå bort. Hade nog uppskattat om dom planerat den lite tidigare faktiskt :(

    Ville bara vädra mina tankar och känslor här lite?.

  • mj84

    Tack för stödet! Jag har förstått att det är imorgon eftersom jag tänkte åka bort över helgen eftersom min sambo jobbar helger. Men han sa att det nog är bäst om jag är hemma. Lite trist att veta om det men det är väl bara att gilla läget. Jag vet ju inte vad vi kommer göra under dagen eller vilka det är som kommer så det blir ju ändå en överraskning. 

    FruR: kanske man kan ta någon slags bra dubbelhäftande tejp om inte en sådan hälsak fungerar? Jag tänkte ta skavsårsplåster där jag känner att det sitter åt redan nu på skorna. Det är framme vid tårna för mig och tänkte ta sådana "små" speciella plåster för det, då syns dom inte heller. Kanske man kan sätta ett siden band (eller liknande) under skon som man knyter ovanpå foten. Man kan ju ta av det under fotograferingen. Hoppas att det löser sig med skorna. Vet hur det är när man har hittat skorna med stort S. Tyckte faktiskt det va svårare att hitta skor än klänning :)

Svar på tråden 30 aug 2014