Inlägg från: Melindrha |Visa alla inlägg
  • Melindrha
    30giftervioss skrev 2014-05-06 13:17:34 följande:
    Så kul :)

    Hur går det för er i planeringen?
    Jodå framåt, vi har bara planerat några veckor. Men kyrka och präst är bokat. Vi har troligen ringen redan om vi får den leverad någon gång, blev strul med förlovningsringen så jag fick en annan i stället som kompensation i väntan på den andra och den är superfin så det hoppas jag löser sig. Vi kollar lokal just nu och har nog löst det, inbjudningar kommer skickas nästa vecka.

    Letar klänning på nätet men hittar ingen favorit så det är ett stort problem.
  • Melindrha

    Jag funderar faktiskt på att ta en vanlig bukett och ha som brudbukett. Är lite irriterad att priset går upp runt 1000 kronor när man nämner ordet brud :)

  • Melindrha

    Äntligen tror jag att jag har hittat min klänning så släpper den pressen bara resten kvar :)

    hur går det för er andra?

  • Melindrha

    Vi kommer inte gå in tillsammans. Min mor kommer att överlämna mig då min far är död sedan 7 år tillbaka. Vi har valt att göra så för att hålla på gamla seder. Självklart har jag en egen vilja och ges inte bort i den bemärkelsen men vi tycker det är fint. Kommer inte se varandra innan och inte ens tillbringa natten innan tillsammans. Trots att vi bott ihop två år och har gemensamt barn  :)

    Det var inga problem för vår präst som vi träffade igår. Nu väntar vi bara på mannens kostym, barnens kläder och ringarna. Ringarna som strular extremt mycket ska tillägggas!

  • Melindrha
    Ello skrev 2014-06-27 15:40:06 följande:

    Vi har fått kontakt med den ansvariga för församlingen nu och han skulle hjälpa oss att finna en annan präst som vi kunde ha en bättre diskussion med, och det känns mycket bätter för oss!

    Han förstod också att det inte var tal om överlämning utan handlade om att ha med en person som betytt mycket.

    Så jag är lite glad igen... :)


    Förstår inte varför själva överlämingen skulle vara så fel. Det är ju inte som förr direkt att kvinnas ges bort från en familj till en annan ;) Skönt att ni fick hjälp hoppas nu det löser sig :)
  • Melindrha

    Jag gör också allting själv men bollar mycket ideér med min blivande svägerska.
    Har du ingen kompis eller så som du kan bolla tankar med även om de inte vill hjälpa till och styra upp det hela?

  • Melindrha
    Ponduss skrev 2014-06-29 11:16:19 följande:
    Jag hittade på kyrkans hemsida att prästen kommer kontakta oss och då kommer vi diskutera allt kring musik också, så då blev jag lite lugnare.

    ----------------------------

    Det vi här hemma har funderat lite över de senaste dagarna är ifall vi ska sova tillsammans eller isär natten till bröllopet. Jag själv tycker att vi ska sova isär för då hinner vi börja sakna varandra lite, sen känslan när vi väl får träffa varandra senare till fotograferingen. För då tänkte jag att mina tärnor och jag ska sova hemma hos oss och min blivande hos sina föräldrar. Jag vet också att min killes mamma skulle tycka att det vore kul om hon fick ha honom hemma sista natten.

    Men samtidigt så vet jag inte om jag kommer kunna sova om inte han ligger brevid.. och jag vill ju gärna vara helt utvilad på bröllopsdagen.

    Hur ska ni andra göra? =)
    Vi kommer inte att sova tillsammans natten innan. Han kommer sova hemma hos oss medans jag kommer sova hos min blivande svägerska :)
  • Melindrha
    Tossen skrev 2014-07-02 13:06:43 följande:

    Tack alla! Jag misstänkte att det skulle bli tight.. men vi har hela tiden haft förhoppningen att dom skulle kunna ha öppet längre. Och fick inte beskedet förrän nu.

    Det kommer ju knappast gå att hitta någon annan lokal nu heller? Och sen ringa runt till gästerna och meddela att platsen är ändrad?


    Vi har också haft massa strul med lokal och nu fick vi också besked att de bara kan ha öppet tiill 01. Vilket gjorde vårt val väldigt enkelt. Vi kommer hyra ett partytält och ställa i trädgården. Så bor man i villa kanske det kan vara ett alternativ?? Eller om man har någon vän/släkting som gör det. Fritt fram att fortsätta så länge man vill :D
  • Melindrha
    Tossen skrev 2014-07-03 14:21:06 följande:
    Melind­rha TACK för ditt svar!

    Kommer ni förflytta er till tältet för vidare fest där eller ha middag och allting där?
    Vi kommer ha allting i tältet, börjar med middag och sen flyttar vi om lite för att kunna ha festen med dans och allt :)
  • Melindrha

    En månad idag, hjälp! Vad fort det går :)
    Vi ska sitta ner och kolla så allt är klart ikväll... Hoppas verkligen inte vi glömt nåt nu :)

  • Melindrha

    Är det någon här inne som har tips på musik?
    Vi plockar hejvilt från spotify men just nu står det still.
    Vi har väldigt olika stilar oxå då jag lutar åt rockabilly hållet och mannen är såld på hårdrock :)

    Det vi behöver nu är en mängd underbara kärlekslåtar så folk inte tror vi är helt kocko som inte har några såna alls i spellistan :) Några kända har vi ju så klart men behöver tips!

  • Melindrha

    Jag har hela tiden vetat om datumet för min möhippa då vi har en liten ville jag vara förberedd på att vara borta en hel dag/kväll och i morgon smäller det.

    Och jag är nervös kan jag säga! Ska bli så spännande!

Svar på tråden 30 aug 2014