Inlägg från: KimOchKjell |Visa alla inlägg
  • KimOchKjell

    Utmaning!

    Jag har ett litet problem. Mina älskade tärnor är rätt så olika i storlek,form och ålder. Jag behöver ERAN hjälp att hitta en klänningstyp som kan passa alla dessa

    Tärna 1: 24 år gammal Gravid i 8e månaden vid tiden för bröllopet
    Tärna 2: 20år gammal, kurvig
    Tärna 3: 15år gammal smal
    Tärna 4: 12år gammal (normal tolvårig tjej)

    Alla tips är bra tips =D

  • Svar på tråden Utmaning!
  • KimOchKjell

    Tack för era snabba svar!

    Jag vill helst att dom ska kunna prova klänningarna, spelar inte så stor roll vad det är för tyg, fast jag personligen gillar chiffong.

    Kan tänka mig att beställa från en svensk sida, har kikat lite på Nelly och hittat en del sommarfina som kan passa men färgerna stämmer aldrig -.-

    Det ända jag har som "krav" på klänningarna är samma längd,tyg och att det är i en pastellfärg. Ser helst att alla fyra har varsinn pastellfärg på sig, alltså inte samma eller så har alla samma färg. Vill inte ha typ två rosa och en grön. Det får gärna skilja i modell sålänge det följer tyg, längd och pastellfärg.

  • KimOchKjell

    Njaa HM är väl inte riktigt där jag letar, men jag är öppen för alla förslag.

    Jag ska få tummen ur och besöka några bättre butiker i gbg, just att hitta olika pastellfärger är inte dödsnoga.

    Hittar jag en fin klänning som alla gillar så får det ju såklart bli samma för alla. Det är mer för att få in lite färg i vårt sommarbröllop som dom får ha varsin färg om dom vill.

    Tänker mest vilka modeller som kan passa, speciellt till mig gravida vän, och min fästmans lillasyster på 12år, jag vill inte att det ska se ut som om vi har klätt ut henne i vuxenkläder liksom.

  • KimOchKjell

    Jösses tack alla för era tips =D

    Daniiel, tack för inspirationen! Ja visst är det en kul ide med olika ljusa färger? Såg det i en tidning och tänkte direkt att jag ville ha det så! Men tror det blir svårt att hitta samma i och med min gravida vän, haha hon lär ju vara stor som ett hus. Vi får nog ha en stol där framme så hon kan sätta sig ;)

    Angående tjejen som är tolv år så är hon en kopia av sin bror, alltså konstnärlig och jäkligt busig. Ingen typisk "tjejtjej", det ända jag vill är att hon själv ska vara bekväm och känna sig fin. Vill hon inte ha klänning alls så löser vi det,då får vi la skicka över henne till brudgummens sida så får hon ha kostym, sålänge hon är med och trivs.

    Vill hon sminka sig litegrann, jaa då har vi make up artister på plats som kan hjälpa henne med det, vilket jag nästan är säker på skulle vara okej för min svärmor, för i slutändan är det mamman som avgör vad som är okej och inte okej. Spelar egentligen ingen roll vad andra tycker är rätt och fel.

    Det är så otroligt viktigt för mig att alla får vara delaktiga i det här på ett sätt som dom känner sig bekväma på

Svar på tråden Utmaning!