• JW2014

    Kina klänning eller original? Min värld vändes upp o ned.

    Jag har hört av andra brudar att dom som provat en äkta orginalklänning först, och sedan beställt från Kina, blir jättebesvikna på kvalitén på kinaklänningar. Medan dom som aldrig provat ett orginal kan tycka att kinaklänningarna är jättefina. Så ska man köpa en billigare kopia så ska man inte prova i butik först:). Sen kan man ju fundera över det etiska ställningstagandet man gör....

  • JW2014
    TheD skrev 2014-04-06 18:50:02 följande:

    Men jag blev besviken på "riktiga" klänningar efter att jag hade fått hem min från Kina ;) Så det är åt båda hållen. Sen tror jag att det finns fler Kinaklänningar i butiker som andra kallar billigare osv.


    Men du tvekade ett tag då eller? Du provade inga i butik innan så då måste du varit ute och provat äkta brudklänningar efter att du fått din kinaklänning? Vad fick dig att vackla i ditt val?
  • JW2014
    TheD skrev 2014-04-06 18:50:02 följande:

    Sen tror jag att det finns fler Kinaklänningar i butiker som andra kallar billigare osv.


    Jo det finns nog mycket billiga brudbutiker som säljer kinaklänningarna. Jag besökte blue crown fashion och flera av deras klänningar var tydliga kopior... Några med dåliga sömmar och trådar som hängde :( Inget fel att sälja billiga klänningar men det är inte ok att försöka sälja dåliga varor till kunder.
Svar på tråden Kina klänning eller original? Min värld vändes upp o ned.