Inlägg från: swdnchick |Visa alla inlägg
  • swdnchick

    Ångrar ringen!!

    Anonym (Va?) skrev 2014-04-10 14:20:52 följande:

    TS: Ärligt talat, sambon köper en ring för 12.500:- åt dig och sedan duger den inte.... Känns otroligt bortskämt om jag ska vara ärlig. Jag skulle vara jättesur om jag vore sambon.

    Du måste ju ha vetat innan hur förlovningsringen såg ut, och hur den skulle se ut tillsammans med vigselringen?


    Alltså det är väl rätt onödigt att uttrycka sig så eller? TS mår ju redan dåligt. Dessutom under ett anonymt nick. Dålig stil faktiskt. Du kan ta dina påhopp någon annanstans!
  • swdnchick
    Anonym (Va?) skrev 2014-04-10 20:25:51 följande:
     Startar man en tråd får man räkna med att någon säger vad h*n tycker. Jag sade vad jag tyckte om det hela, det var inget påhopp.

    Anonymt nick, bah!Jag är lika anonym om jag använder mitt vanliga nick eftersom jag inte har mitt riktiga namn som namn. Likaså tvivlar jag starkt på att du heter swdnchick på riktigt, varför du är precis lika anonym som jag.

    Är det något som är dålig stil är det att försöka begränsa folks åsiktsfrihet. Hade jag verkligen velat hoppa på TS hade jag skrivit mycket värre saker, nu ville jag inte det då det inte finns någon orsak. Men jag ville säga vad jag ansåg om hela saken. Jag var inte elak någonstans, men det här är precis som Familjeliv - så fort man inte jamar med TS och är ärlig så är man elak bu-hu...

    Du är elak och kör med dålig stil som försöker strypa min (och andras) rätt att säga vad jag tycker och tänker, och det är verkligen dålig stil att försöka jaga bort folk från trådar!
    Det är ju helt klart att man får räkna med att folk säger vad de tycker. Men som vanligt så kan man ju välja hur man uttrycker sig. Eller brukar du prata så?

    Här på bröllopstorget så känner folk mig som swdnchick, och känner folk som deras nick tex. Chicita och Daniiel. Vi känner inte varandra på riktigt och kommer nog aldrig någonsin att träffas eller berätta för varandra vad vi heter på riktigt. Men när jag skriver något här på BT så står jag för det. Jag signar det med mitt nick. Så att alla vet att hon den där swdnchick hon tycker så. Men du vågar ju inte ens avslöja dick nick. Du kan inte ens stå för dina egna åsikter! Hade du sagt detta under ditt eget nick så hade jag kunnat respektera dig.

    Om du börjar skriva under eget nick så kommer jag inte försöka jaga bort dig och kan ha en betydligt trevligare ton. :)
Svar på tråden Ångrar ringen!!