Inlägg från: Camben |Visa alla inlägg
  • Camben

    Smak på tårtan? Förslag mottages!

    Hej!

    Är lite nervös för i "paketet" vi köpt på vår festplats ingår tårta (och man får inget avdrag om man inte tar tårtan av dem). När vi träffade kocken sa han att han brukar göra det han kallade "moussetårtor" och när jag såg bilderna var de just som helt vanliga moussetårtor och inte alls vad jag tänkt mig.

    När vi hade vårt första riktiga planeringsmöte med koordinatorn sa hon att vi gärna får komma med andra förslag, men tycker det är jättesvårt! Det är ju inget bageri, så tycker det är så svårt med terminologin, och de har inga prover eller bilder. Det viktiga för mig är att det är typ vanilj sockerkaksbottnar, ngn kräm, ngn frukt och framförallt att den är spacklad med någon god smörkräm (OBS inte sugarpaste eller marsipan) - är detta en vettig instruktion? Tack på förhand!

  • Camben
    JW2014 skrev 2014-04-13 10:55:29 följande:
    Det låter ju jättebra! Vi ville inte heller ha marsipan eller S.p. Så vår kommer vara spacklad med vitchokladmousse.
    Var det er tårta med passionsmousse jag läste om tidigare i tråden? 
    Lät ljuvligt.
    Vit chokladkräm låter också fantastiskt - hoppas det är ok att jag snor det begreppet ;)
    F.ö. tycker jag att det låter som ni får väldigt mycket service för era pengar så bara tummen upp från mig. Och som alltid, olika par och olika förutsättningar och prioriteringar ;)
    Vi ska proväta menyn om några veckor och de har inte sagt något om att något smakprov på tårta ingår, men jag har bestämt mig nu att skicka ett mejl till dem och förslå ovan samt ifrågasätta om vi inte kan få ngn form av smakprov.
Svar på tråden Smak på tårtan? Förslag mottages!