• Linnen

    Hur många ringar?

    Man måste inte ha matchande förlovningsringar.
    Jag och min sambo har likadana ringar, jag fick välja vilken ring jag ville och han gillade den också och ville ha en likadan. Det finns en matchande vigselring till den ringen vi har, men jag vet inte om jag vill ha den till då det blir ganska brett med båda två. Måste prova och se helt enkelt. Annars tror jag att man lätt kan hitta en ring som matchar utan att vara samma serie.

    Vi köpte våra på guldfynd den 26/12 och fick dom den 2/1. Då var det alltså en massa helgdagar däremellan. Så det gick väldigt fort att få dom graverade. De skickar alltså iväg ringarna.
    Det är inte säkert att man kan få ringarna på en gång då inte alla ringar/storlekar finns i lager. Men ska man inte ha gravyr i så går det nog lite fortare :)  

    Jag har bara min sambos namn i min och inget datum. Vi tyckte det räckte med namn men man gör som man vill. Finns inget rätt och fel :) Man kan välja att ha en symbol i också bara, eller ingenting för den delen. Vi tänkte lägga till vigseldatumet i min sambos ring sen och alltså göra om den till vigselring. 

    Hoppas du fått svar på det mesta och känner dig lite klokare nu :) Man gör lite som man vill. Finns inget rätt och fel.  

Svar på tråden Hur många ringar?