• Angel87

    Budgetbröllop_2015

    Hej.

    Har inte heller kommit igång riktigt mer än att vi vill gifta oss nästa år. vi har funderat på ett datum, men vad jag förstår måste man nog boka kyrka snart då.

    Vi sparar också till hus och en av oss kommer vara föräldraledig, så vi vill inre lägga alla pengar på bröllopet. Men ändå inte spara in på precis allt.

    Svårast är lokal efteråt då jag gärnavill ha en lokal man kan dela av lite så barnen har någonstans att vara. Vill inte att de ska behöva sitta vid ett bord hela kvällen :-P Och det är ju några i olika åldrar. Fästmannen behöver nya kläder så det får kosta, jag vill ha min mammas klänning men vill göra om den lite (en enkel lång vit).

    Inbjudningskort osv gör jag gärna själv då jag älskar att pyssla! Vill inte ha någon fyllefest, så får jag bestämma är det inte allt för mycket eller stark alkohol. När det kommer till mat vet jag inte alls. . Tips??? Är det vanligt att ha buffé?

    Vi kommer nog inte vara fler än 30 då det är närmaste familjen och någon enstaka nära vän.

    Känns lite läskigt att börja ringa kyrka osv, vet ju ingenting om att planera bröllop. Vad behöver man? Vad ska man tänka på osv?! ;)

  • Angel87

    Vi (jag) har kollat lite på en lokal som ligger bara några meter hemifrån oss :-P Och kyrkan vet vi redan vilken vi vill ha.

    Sen har jag kollat lite olika bufféer och det finns några okej. Eller så gör man egen med hjälp av familjen. Har en kompis som är bra på det.

    Jag kan ingenting om bröllop, vad behöver man, hur och vad gör man?

    Ska försöka prata med fästmannen lite så vi kanske kan boka kyrka och lokal, trots att det känns lite långt bort och läskigt ;-P

Svar på tråden Budgetbröllop_2015