• Äldre 26 Mar 22:02
  12849 visningar
  35 svar
  35
  12849

  Budgetbröllop_2015

  Jag hänger gärna på en sådan här budgettråd! Vi ska gifta oss i augusti 2015 och ska försöka hålla nere kostnaderna och vill alltid vara så gröna vi kan. :)

  Har precis hittat en lokal på landet (typ en upprustad gammal lada som har kök och allt annat man kan tänka sig!). Jag kommer att hyra en vintageklänning och hoppas på att kunna hyra åt min blivande äkta (!) man om vi hittar det.

  Känns som det är långt borta än men nu har man gott om tid att planera allt och hålla kostnaderna nere ellerhur!?

 • Äldre 28 Mar 19:41
  #4

  Åh vad kul att vi är fler nu! 

  "Ladan" (fullt utrustad så jag vet inte om man kan kalla den lada nästan) som vi har bokat har reguljär bussförbindelse då den ligger på väg till Uppsala, och bussstationen ligger jättenära gården, så det är toppen för den som vill ta buss. Annars tror jag att folk får ta sig dit själva, är bara ca 13 km till Enköping där vi bor, så det är ok. :) (det heter Djurby gård om ni vill kika!)

  Lokalen har faktiskt alkohollicens så tyvärr får vi inte ta med egen, så det är lite synd, men vi bjuder på ett drinkpaket, sedan kommer folk få köpa där (de kommer nämligen bygga en liten "bar" i partyrummet, antar att det betyder ett bord med drinkar på. :) Så det är ju ok, och drinkpaketet är till ett ganska rimligt pris! 

  Schober, jag ska faktiskt hyra av Elsa Billgren! Hon har ju jättemånga fantastiska klänningar, det går att maila henne med en förfrågan om du är ute efter något sådant. :)

  Vad ska ni ha för mat? 

Svar på tråden Budgetbröllop_2015
Logga in
Bli medlem