Inlägg från: ThereseV |Visa alla inlägg
  • ThereseV

    Baka minitårtor. Bra idé eller dålig?

    Vi hade miniårtor på vårt bröllop. Vi beställde från ett bageri, men dom hade aldrig gjort sådana innan. Dom blev jättebra, men hon sa i efterhand att hon aldrig i livet kommer baka det igen, så dom ar tydligen rätt jobbiga att göra..och hon jobbar ändå med det. 

    Men som chicita sa, testa att baka så märker du nog rätt snabbt om det är något du vill ge dig in på:) 

  • ThereseV
    augusti skrev 2014-03-19 18:53:31 följande:

    oj, är det så mycket jobbigare....hm....då kanske man får tänka om lite.
    Ska göra som Chicita föreslår och göra 10st och ta all tid, och får väl avgöra efter det om det är värt det, eller om det är värt att beställa. ( jag tippar på att jag kommer att ångra mig haha)

    Fråga Therese, vad betalade du för minitårtorna? hur många vart det.  


    Oj, nu minns jag inte vad det blev, men det var nog samma pris som det kostade per bit om vi beställt tårta, så det blev inte alls speciellt dyrt..Jag tror dock dom hade tagit ett annat pris idag, och man ska nog räkna med att det blir lite dyrare än vanlig tårta:P Men jag hade lätt valt mini-tårtor igen, även om det hade varit dyrare. Supersöta och absolut inget kladd och krångel med att skära:)
    Vi beställde ungefär 80 st :) 
  • ThereseV

    Jag tycker upcakes är lite tråkiga, så jag hade hellre kört på minitårtor, även om det kostar lite mer.. Men om man gillar cupcakes så kan man ju absolut ha det, men då tycker jag man ska ha en lite större cupcake på toppen också:P

  • ThereseV

    Fast just tårtan har jag verkligen tänkt på när jag varit på bröllop. På ett som jag var på så var jag en av dom sista som tog och allt var bara en oaptitlig sörja...och sedan, på min brors, så hade dom minitårtor och jag tyckte det var väldigt trevligt att få en "fräsch" bit..och slippa fundera över hur stor bit man får ta:P 
    Men jag skulle som sagt rekommendera att beställa istället för att baka själv:) 

Svar på tråden Baka minitårtor. Bra idé eller dålig?